Рецепт Лимонне печиво «Мадлен» з лохиною фото

Лимонне печиво «Мадлен» з лохиною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно, Ягоди, Молочні продукти, Фрукти, Вершкове масло, Лимон, Лохина
Низькокалорійні, ПП рецепти
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, Літні, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Печиво

Особливий рецепт мадленок - з лохиною і лимонним ароматом. Ароматні і ніжні, ці печива просто тануть у роті! неодмінно спробуйте!


Я пекла ці чудові печива в формочках для міні-мадлен - буквально на один укус. Але якщо у вас немає таких формочок, цілком можна випікати і на аркуші, розливаючи тісто столовою ложкою, і в формочках для кексів, тільки наливати на денце зовсім небагато, щоб печива пеклися швидко. Мадлен не люблять довго сидіти в духовці - раз - і готово!

  • Борошно пшеничне в / сорт - 100 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка (без гірки)
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Лохина - 1/2 склянки
  • Сіль морська - 1 щіпка
лимонне печиво «Мадлен» з лохиною - фото крок 1
Відкладіть столову ложку цукру. Решта цукру збийте в піну з яйцями і натертої на дрібній тертці лимонною цедрою половини лимона.
лимонне печиво «Мадлен» з лохиною - фото крок 2
Розм'якшене масло збийте з відкладеним цукром дочиста.
лимонне печиво «Мадлен» з лохиною - фото крок 3
Ретельно просійте борошно з розпушувачем і дрібкою солі в яєчну суміш. Туди ж додайте збите масло.
лимонне печиво «Мадлен» з лохиною - фото крок 4
Міксером на низькій швидкості швидко змішайте тісто. Дайте йому постояти хвилин 20.
лимонне печиво «Мадлен» з лохиною - фото крок 5
Розкладіть тісто по формах і втисніть по парі-трійці ягід лохини - в залежності від розміру ваших формочок.
лимонне печиво «Мадлен» з лохиною - фото крок 6
Випікайте в прогрітій до 200 градусів духовці, знизивши температуру через 3-4 хвилини до 170 градусів. Чи не перетримуйте печива, колір повинен бути золотистим, а не коричневим. Трохи остудивши печива в формочках, викладіть їх остигати на решітку, щоб не отмокла.
Рекомендується подавати печеньки теплими. Але і на наступний день вони дуже смачні.

Схожі рецепти