Волован з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Чудова закуска - воловани з начинкою в домашніх улосівях підійдуть з будь-якого приводу і до будь-якого столу. Дуже раджу спробувати приготувати їх і в якості закуски до чаю.
Приготувати воловани з начинкою в домашніх умовах ви зможете за одну годину, якщо буде в наявності готове листкове тісто і відварна грудка. Спробуйте поекспериментувати і відійдіть від приготування звичних канапе. Дуже рекомендую воловани з різними начинками до святкового столу.
- Тісто листкове - 500 грам
- Куряче філе - 400 грам
- Гриби - 200 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сир твердий - 100 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Крем - 100 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень пертушкі - 20 грам
1. Щоб приготувати воловани з начинкою в домашніх умовах, почнемо з малого - приготування основи. Для цього розкачайте тісто і виріжте кола більшого і меншого діаметру. Перше кільце змастіть яйцем, після чого зверху потрібно викласти друге кільце. Вт тепер можна отпрвлть наші заготовки в духовку. Розколіть її до 200 градусів. Волован випікаються близько 15 хвилин.
2. Поки випікається наша основа підготуйте начинку. У мене була відварна грудка і гриби. Гриби я обжарила на рослинній олії з цибулею.
3. Філе наріжте дрібно і відправте до грибам, коли вони вже пожеж. В самому кінці додайте сметану і потім на повільному вогні нашу начинку хвилини 3-4. Після цього відставте її остигати.
4. Начиняти воловани одне задоволення. Прикрасьте зверху їх зеленню петрушки і потріть сиром. Ось такі красені і подавайте до столу!