Рецепт Волован з начинкою фото

Волован з начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто , Птах , Курка , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На вечерю , На святковий стіл , На сніданок , Фуршет
Випічка , Страви з начинкою , Волован
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чудова закуска - воловани з начинкою в домашніх улосівях підійдуть з будь-якого приводу і до будь-якого столу. Дуже раджу спробувати приготувати їх і в якості закуски до чаю.

Опис приготування:

Приготувати воловани з начинкою в домашніх умовах ви зможете за одну годину, якщо буде в наявності готове листкове тісто і відварна грудка. Спробуйте поекспериментувати і відійдіть від приготування звичних канапе. Дуже рекомендую воловани з різними начинками до святкового столу.

  • Тісто листкове - 500 грам
  • Куряче філе - 400 грам
  • Гриби - 200 грам
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Сир твердий - 100 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Крем - 100 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Зелень пертушкі - 20 грам
волован з начинкою - фото крок 1
1. Щоб приготувати воловани з начинкою в домашніх умовах, почнемо з малого - приготування основи. Для цього розкачайте тісто і виріжте кола більшого і меншого діаметру. Перше кільце змастіть яйцем, після чого зверху потрібно викласти друге кільце. Вт тепер можна отпрвлть наші заготовки в духовку. Розколіть її до 200 градусів. Волован випікаються близько 15 хвилин.
волован з начинкою - фото крок 2
2. Поки випікається наша основа підготуйте начинку. У мене була відварна грудка і гриби. Гриби я обжарила на рослинній олії з цибулею.
волован з начинкою - фото крок 3
3. Філе наріжте дрібно і відправте до грибам, коли вони вже пожеж. В самому кінці додайте сметану і потім на повільному вогні нашу начинку хвилини 3-4. Після цього відставте її остигати.
волован з начинкою - фото крок 4
4. Начиняти воловани одне задоволення. Прикрасьте зверху їх зеленню петрушки і потріть сиром. Ось такі красені і подавайте до столу!

Схожі рецепти