Рецепт Волован з ікрою фото

Волован з ікрою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На святковий стіл , День народження , Фуршет , Новий рік , Різдво
Випічка , Волован
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Готується закуска досить швидко, тому до будь-якого свята ви зможете зробити воловани з ікрою в домашніх умовах менше, ніж за годину. Дуже раджу в якості альтернативи канапе.

Опис приготування:

Начинкою для волованов може служити все, що завгодно: Червона ікра, гриби, м'ясо, варення і навіть салат"Олів'є" . В якості закуски - це відмінне рішення для будь-якого столу.

  • Листкове тісто - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Червона ікра - 20 грам
  • Крем-сир - 30 грам
  • Зелень - За смаком
волован з ікрою - фото крок 1
1. Отже, приготувати воловани з ікрою в домашніх умовах можна всього за одну годину. Якщо ви плануєте застілля, дуже рекомендую їх в якості закуски.
волован з ікрою - фото крок 2
2. Готуємо воловани стандартним способом. Для початку візьмемо листкове тісто (я беру вже готове), розгортаємо пласт і вирізаємо кола великі і трохи менше. Потім змащуємо перше коло яйцем і кладемо на нього зверху друге кільце.
волован з ікрою - фото крок 3
3. Ставимо в духовку, розігріту до 190 градусів на хвилин п'ятнадцять. Слідкуйте, як тільки воловани почнуть купувати золотистий колір, їх можна витягувати.
волован з ікрою - фото крок 4
4. Беремо крем-сир, промазуємо дно волованов і викладаємо начинку - червону ікру. Зверху можна прикрасити закуску зеленню петрушки і викласти їх на листя салату.

Схожі рецепти