Волован з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Відмінна закуска на будь-який святковий і обідній стіл. Дуже сподобався цей рецепт, тому раджу і вам приготувати воловани з листкового тіста в домашніх умовах.
Спробуйте приготувати воловани з листкового тіста в домашніх умовах до будь-якого святкового столу. Гарантую - ваші кулінарні здібності гідно оцінять. Волован готують з різною начинкою - солодкої або солоної (за смаком).
- Листкове тісто - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Печериці - 400 грам
- Лимон - 12 штук
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Крем - 100 грам
- Сіль і перець - За смаком
1. Розкачуємо тісто рівномірної товщини. Вирізаємо 20 гуртків одного розміру. Для цього скористайтеся склянкою або круглою формою (діаметр середній).
2. І вирізаємо кружечки ще в такій же кількості, але трохи меншого розміру. Тепер викладаємо кола на деко, змащуємо їх збитим білком і зверху "закриваємо" другими кружками.
3. Ставимо в розігріту духовку і випікаємо близько 15 хвилин, поки вони не зарум'яняться. Ще вони повинні піднятися трохи.
4. Поки наші заготовки стоять в духовці смажимо гриби, солимо, перчимо і додаємо приправи. Я для посилення смаку пересмажила з грибами цибулю.
5. Тепер найвідповідальніший етап - наповнення наших волованов начинкою. При бажанні, в гриби можна додати сметану і часник - так вони будуть ще смачніше. Наповнивши воловани, прикрасьте їх зеленню і подавайте до столу. Вони однаково смачні як гарячі, так і холодні.