Рецепт Волован з листкового тіста фото

Волован з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Гриби, Печериці
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На святковий стіл, Фуршет
Випічка, Волован

Відмінна закуска на будь-який святковий і обідній стіл. Дуже сподобався цей рецепт, тому раджу і вам приготувати воловани з листкового тіста в домашніх умовах.

Спробуйте приготувати воловани з листкового тіста в домашніх умовах до будь-якого святкового столу. Гарантую - ваші кулінарні здібності гідно оцінять. Волован готують з різною начинкою - солодкої або солоної (за смаком).

  • Листкове тісто - 500 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Печериці - 400 грам
  • Лимон - 12 штук
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 100 грам
  • Сіль і перець - За смаком
волован з листкового тіста - фото крок 1
1. Розкачуємо тісто рівномірної товщини. Вирізаємо 20 гуртків одного розміру. Для цього скористайтеся склянкою або круглою формою (діаметр середній).
волован з листкового тіста - фото крок 2
2. І вирізаємо кружечки ще в такій же кількості, але трохи меншого розміру. Тепер викладаємо кола на деко, змащуємо їх збитим білком і зверху "закриваємо" другими кружками.
волован з листкового тіста - фото крок 3
3. Ставимо в розігріту духовку і випікаємо близько 15 хвилин, поки вони не зарум'яняться. Ще вони повинні піднятися трохи.
волован з листкового тіста - фото крок 4
4. Поки наші заготовки стоять в духовці смажимо гриби, солимо, перчимо і додаємо приправи. Я для посилення смаку пересмажила з грибами цибулю.
волован з листкового тіста - фото крок 5
5. Тепер найвідповідальніший етап - наповнення наших волованов начинкою. При бажанні, в гриби можна додати сметану і часник - так вони будуть ще смачніше. Наповнивши воловани, прикрасьте їх зеленню і подавайте до столу. Вони однаково смачні як гарячі, так і холодні.

Схожі рецепти