Рецепт Волован з куркою і грибами фото

Волован з куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто, Птах, Курка, Гриби
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, Фуршет
Випічка, Волован

Смачне і ситне поєднання курки і грибів в зручній корзиночці з листкового тіста - таке блюдо гідно того, щоб зайняти центральне місце серед закусок на вашому святковому столі.

Дуже зручні, смачні і красиві листкові кошички - воловани - дуже красиво виглядають на святковому столі. Їх можна заповнити різними салатами, ікрою, паштет. Пропоную вам рецепт приготування волованов з куркою і грибами. Готується це блюдо досить швидко, його можна подавати і в теплому вигляді, і холодним. Розповідаю, як приготувати воловани з куркою і сиром.

1. Розморожуємо листкове тісто і злегка розгортає його.

2. Вирізаємо за допомогою склянки кружечки.

3. З половини кружечків тіста вирізаємо серединки склянкою меншого розміру.

4. Викладаємо кружечки тесту на деко, застелений папером. Змащуємо жовтком краю цільної коржі і викладаємо на неї кільця з тіста. Podravnivaem кінець. Змащуємо жовтком і верх вироби.

5. Випікаємо воловани в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 15, до зарумянивания.

6. Чистимо цибулю і крейда нарізаємо. Обсмажуємо на вершковому маслі до легкої золотистої.

7. Куряче філе нарізаємо дуже маленькими кубиками і відправляємо до цибулі обсмажувати хвилин на 7-8.

8. Нарізати дрібно печериці та відправити на сковорідку до курки і цибулі. Смажимо хвилин 5. Солимо і перчимо.

9. Посипаємо вміст сковорідки борошном, і помішуючи обсмажуємо 1-2 хвилини.

10. Виливаємо в сковороду вершки, все добре перемішуємо і тушкуємо хвилин 10.

11. Заповнюємо воловани остигнула начинкою, прикрашаємо і подаємо до столу. Смачного!

  • Листкове тісто - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Печериці - 150 грам
  • Куряче філе - 300 грам
  • Борошно - 2/3 Ст. Ложки
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Сіль - 2 щіпки
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
  • Яйця - 1 штука
Дуже зручні, смачні і красиві листкові кошички - воловани - дуже красиво виглядають на святковому столі. Їх можна заповнити різними салатами, ікрою, паштет. Пропоную вам рецепт приготування волованов з куркою і грибами. Готується це блюдо досить швидко, його можна подавати і в теплому вигляді, і холодним. Розповідаю, як приготувати воловани з куркою і сиром.

1. Розморожуємо листкове тісто і злегка розгортає його.

2. Вирізаємо за допомогою склянки кружечки.

3. З половини кружечків тіста вирізаємо серединки склянкою меншого розміру.

4. Викладаємо кружечки тесту на деко, застелений папером. Змащуємо жовтком краю цільної коржі і викладаємо на неї кільця з тіста. Podravnivaem кінець. Змащуємо жовтком і верх вироби.

5. Випікаємо воловани в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 15, до зарумянивания.

6. Чистимо цибулю і крейда нарізаємо. Обсмажуємо на вершковому маслі до легкої золотистої.

7. Куряче філе нарізаємо дуже маленькими кубиками і відправляємо до цибулі обсмажувати хвилин на 7-8.

8. Нарізати дрібно печериці та відправити на сковорідку до курки і цибулі. Смажимо хвилин 5. Солимо і перчимо.

9. Посипаємо вміст сковорідки борошном, і помішуючи обсмажуємо 1-2 хвилини.

10. Виливаємо в сковороду вершки, все добре перемішуємо і тушкуємо хвилин 10.

11. Заповнюємо воловани остигнула начинкою, прикрашаємо і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти