Волован з куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і ситне поєднання курки і грибів в зручній корзиночці з листкового тіста - таке блюдо гідно того, щоб зайняти центральне місце серед закусок на вашому святковому столі.
Дуже зручні, смачні і красиві листкові кошички - воловани - дуже красиво виглядають на святковому столі. Їх можна заповнити різними салатами, ікрою, паштет. Пропоную вам рецепт приготування волованов з куркою і грибами. Готується це блюдо досить швидко, його можна подавати і в теплому вигляді, і холодним. Розповідаю, як приготувати воловани з куркою і сиром.
1. Розморожуємо листкове тісто і злегка розгортає його.
2. Вирізаємо за допомогою склянки кружечки.
3. З половини кружечків тіста вирізаємо серединки склянкою меншого розміру.
4. Викладаємо кружечки тесту на деко, застелений папером. Змащуємо жовтком краю цільної коржі і викладаємо на неї кільця з тіста. Podravnivaem кінець. Змащуємо жовтком і верх вироби.
5. Випікаємо воловани в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 15, до зарумянивания.
6. Чистимо цибулю і крейда нарізаємо. Обсмажуємо на вершковому маслі до легкої золотистої.
7. Куряче філе нарізаємо дуже маленькими кубиками і відправляємо до цибулі обсмажувати хвилин на 7-8.
8. Нарізати дрібно печериці та відправити на сковорідку до курки і цибулі. Смажимо хвилин 5. Солимо і перчимо.
9. Посипаємо вміст сковорідки борошном, і помішуючи обсмажуємо 1-2 хвилини.
10. Виливаємо в сковороду вершки, все добре перемішуємо і тушкуємо хвилин 10.
11. Заповнюємо воловани остигнула начинкою, прикрашаємо і подаємо до столу. Смачного!
- Листкове тісто - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Печериці - 150 грам
- Куряче філе - 300 грам
- Борошно - 2/3 Ст. Ложки
- Вершки - 100 мілілітрів
- Сіль - 2 щіпки
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Яйця - 1 штука
1. Розморожуємо листкове тісто і злегка розгортає його.
2. Вирізаємо за допомогою склянки кружечки.
3. З половини кружечків тіста вирізаємо серединки склянкою меншого розміру.
4. Викладаємо кружечки тесту на деко, застелений папером. Змащуємо жовтком краю цільної коржі і викладаємо на неї кільця з тіста. Podravnivaem кінець. Змащуємо жовтком і верх вироби.
5. Випікаємо воловани в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 15, до зарумянивания.
6. Чистимо цибулю і крейда нарізаємо. Обсмажуємо на вершковому маслі до легкої золотистої.
7. Куряче філе нарізаємо дуже маленькими кубиками і відправляємо до цибулі обсмажувати хвилин на 7-8.
8. Нарізати дрібно печериці та відправити на сковорідку до курки і цибулі. Смажимо хвилин 5. Солимо і перчимо.
9. Посипаємо вміст сковорідки борошном, і помішуючи обсмажуємо 1-2 хвилини.
10. Виливаємо в сковороду вершки, все добре перемішуємо і тушкуємо хвилин 10.
11. Заповнюємо воловани остигнула начинкою, прикрашаємо і подаємо до столу. Смачного!