Волован з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Чудова випічка з листкового тіста, яка завжди стане відмінною прикрасою і закускою для святкового столу. Спробуйте вибрати в якості начинки гриби - мої домашні залишилися задоволеними.
Готуємо воловани з грибами в домашніх умовах до будь-якого свята. Начинку можете вибрати будь-яку. Часом навіть салатами начиняють заготовки, прикрашають і подають до столу.
- Тісто листкове - 50 грам
- Гриби - 400 грам
- Крем - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
1. Сьогодні пропоную вашій увазі класичний рецепт волованов з грибами. Всім раджу, оскільки ця закуска стане чудовою альтернативою бутербродів і канапе на будь-якому фуршеті і торжестві. Продуктів і зусиль потрібно мінімум.
2. Розкачуємо тісто і робимо заготовки. Я зазвичай беру великий винний келих для вирізання кіл.
3. Ну і, звичайно, друге кільце меншого діаметра. Тепер складаємо кільця один на одного і промазуємо жовтком. Після цього можна відправляти їх в духовку на п'ятнадцять хвилин.
4. Тим часом смажимо гриби на рослинній олії. В середині смаження додаємо цибулю і доводимо до готовності, а в самому кінці вводимо сметану. Я брала сметану 20% - вона найкраще підходить для цього. Даємо начинці охолонути і приступаємо до оформлення.
5. Начиняємо наші волочанчікі і все - вони готові до вживання! У мене зазвичай на їх приготування йде часу близько години.