Рецепт Волован з креветками фото

Волован з креветками
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Фуршет
Випічка , Волован
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Кошики з листкового тіста, заповнені креветками - оригінальна і смачна закуска для будь-якого свята. Вони варті того, щоб витратити їх приготування трохи часу і зусиль.

Опис приготування:

Невеликі закусочні кошички з листкового тіста можна наповнити різною начинкою і страва стане чудовою прикрасою вашого святкового столу. Це смачна, цікава, красива закуска дуже зручна і для гостей, і для господині. Спекти такі кошики можна заздалегідь, за день або два до торжества, а наповнити буквально перед подачею на стіл. Хочу розповісти вам, як приготувати воловани з креветками. Звичайно, повозитися з цією стравою доведеться, але воно того варто, повірте. Отже, пропоную вашій увазі рецепт волованов з креветками з фото. У мене виходить з такої кількості продуктів 25-30 волованов. Сподіваюся, що розповіла я все зрозуміло і у вас не виникне труднощів при готуванні. Удачі вам і смачної страви!

  • Листкове тісто - 400 грам
  • Креветки - 200 грам (і маленькі і королівські)
  • Корінь імбиру - 15 грам
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Вершковий сир - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 4 зубчики
  • Яйця - 1 штука
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
волован з креветками - фото крок 1
Розморожуємо листкове бездріжджове тісто і злегка розгортає пласт. За допомогою склянок різного діаметру вирізаємо з тіста кружечки. У половини кружечків склянкою меншого діаметра вирізаємо серединку. У нас вийдуть кільця з тіста.
волован з креветками - фото крок 2
Викладаємо на деко, застелений папером для випічки кружечки тесту і змащуємо їх краю жовтком.
волован з креветками - фото крок 3
Потім викладаємо на кружечок з тіста кільце, змащуємо його жовтком і викладаємо ще одне кільце. Слідкуйте, щоб краю деталей збігалися.
волован з креветками - фото крок 4
Випікаємо воловани в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 15.
волован з креветками - фото крок 5
Відварити креветки і очистити. Очистимо часник і подрібнити за допомогою Часничниці. Креветки подрібнюємо, кілька великих креветок залишаємо цілими. Посипаємо креветки сіллю, перцем, поливаємо соком лимона, додаємо сметану і трохи тушкуємо на сковороді.
волован з креветками - фото крок 6
Змішуємо вершковий сир з натертим імбиром, додаємо підготовлені креветки, гірчицю. Якщо начинка виходить рідкуватий - можна додати сиру. Заповнюємо кошички з тіста і прикрашаємо великий креветкою.

Схожі рецепти