Смачний французький шоколадний торт
(покроковий рецепт з фото)
Франуцузскій шоколадний торт - це така смакота, що можна робити його з будь-якого приводу! Тим більше, що основа торта - бісквіт, перешаровуються його можна різними начинками: кремом, вершками, povidlom.
Французький шоколадний торт сам по собі дуже смачний. Пампушку можна охолодити і посипати цукровою пудрою. А можна приготувати вершковий крем або збиті вершки. Кожен раз у вас будуть виходити різні тортики. Щоб правильно приготувати французький шоколадний торт, потрібно знати кілька секретів. Наприклад, збиті білки краще зафіксуються, якщо до них додати дрібку солі. Спочатку з тестом з'єднайте збиті жовтки, добре вимішайте, а потім додайте збиті білки. Всі ці дії потрібно проводити без участі техніки, обережно орудуючи лопаткою, щоб тісто не село. Успіхів і приємного апетиту!
- Вершкове масло - 125 грам
- Шоколад - 200 грам
- Вода - 3 Ст. Ложки
- Порошок для випічки - 3/4 чайних ложки
- Борошно - 40 грам
- Какао-порошок - 30 грам
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 200 грам
- Ванілін - За смаком
- Сіль - 2 щіпки
Підготуйте продукти.
Розтопити масло, додайте шоколад. Коли він розтане, зніміть з вогню і додайте воду.
Всипте розпушувач, Пристрасть і какао. Розмішайте.
Жовтки збийте з цукром, 1 ст.Л. Води і ваніллю.
Окремо збийте білки і змішайте все з шоколадним тестом.
Тісто перекладіть у форму і запікайте 30 хвилин при 175-180 градусах.
Готовий торт збільшиться в об'ємі.
Торт можна прошарувати кремом.
Смачного!