Смачний шоколадний «домовик»
(покроковий рецепт з фото)
Перепробував багато варіацій приготування цього шоколадного пирога, навіть самі незвичайні (з авокадо або кабачком). Є один з улюблених рецептів, як приготувати смачний шоколадний «Брауні».
Брауні люблять за насичений шоколадний смак. Якщо ви затятий любитель шоколаду, для вас цей рецепт стане справжньою знахідкою і порятунком. Ви можете додати до нього рубаний шоколад, горіхи (волоські, fistashki, мигдаль, арахіс), карамель. Продукти для приготування дуже прості і доступні, тому спекти такий десерт можна не тільки на свято, але і в будь-який день.
- Вершкове масло - 180 грам
- Какао - 0, 5 склянки
- Цукор білий - 1 Склянка
- Цукор коричневий - 0, 5 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Ваніль - 0, 5 чайних ложки
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 3/4 склянки
- Грецькі горіхи - 1 Склянка
- Шоколадна стружка - 1 Склянка
1. Застелите форму для випічки фольгою, змастіть її маслом і відставте в сторону.
2. У мікрохвильовці розтопіть масло, додайте до нього какао, коричневий і білий цукор.
3. Перемішайте і додайте сіль, яйця, ваніль, розпушувач.
4. Введіть борошно і перемішайте тільки до її розчинення.
5. Нарубаєте горіхи і введіть їх у тісто, додайте шоколадні дропси.
6. Викладіть готове тісто у форму для запікання, розподіліть рівномірним шаром.
7. Надішліть пиріг в духовку, запікайте при 180 градусах близько 20-25 хвилин.
8. Остудіть пиріг перед нарізкою повністю. Смачного!