Рецепт Домовик «ялинки» фото

Домовик «ялинки»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Молочні продукти, Шоколад
Пісні страви, Веганські страви
На святковий стіл, Новий рік, Різдво
Випічка

Якщо ви шукаєте легкий в приготуванні, але особливо гарний десерт, тоді Браун "ялинки" як раз для вас! Дуже смачні, ніжні й ароматні ялинки не залишать вас байдужими і прикрасять свято.

Поспішаю розповісти вам, як приготувати Брауні "ялинки" - неймовірно ніжні шоколадні тістечка, які тануть у роті! Особливість цих Брауні - прикраса їх у вигляді ялинок, так як цей рецепт спеціально призначений для Нового року. Тут я покажу тільки один спосіб, як прикрасити Брауні, але ви можете поекспериментувати з кольором глазурі і льодяниками, щоб надати ялинка ще більш яскравий вигляд. Порадуйте своїх рідних цієї чудової випічкою!

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Шоколад - 100 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Ванільний цукор - 10 грам
  • Борошно - 125 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Вода - 60 мілілітрів
  • Цукор - 125 грам
  • Барвник - 1 щіпка
брауні
1. Розтопити вершкове масло і шоколад на водяній бані. Надішліть до них 100г цукру, щоб він теж розчинився.
брауні
2. В окрему ємність відправте три яйця, зовсім небагато збийте їх з ванільним цукром за допомогою міксера. Половину яєчної маси відправте в злегка остигнула шоколадну масу і добре перемішайте лопаткою.
брауні
3. Половину яєчної маси збийте міксером, щоб вона стала світліше і більш повітряної. Додайте просіяне борошно, перемішайте все до стану злегка липне тесту.
брауні
4. Додайте тісто в шоколадно-яєчну масу, дуже добре збийте міксером до стану однорідної маси.
брауні
5. Змастіть форму для випікання Брауні вершковим маслом, залийте в неї тісто. При виборі форми для випікання врахуйте той факт, що Браун повинен вийти висотою 1-2 см. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин. Готовність перевірте дерев'яною шпажкою. Розріжте остиглий брауни в формі ялинок.
брауні
6. Приготуйте глазур для прикраси Брауні. 125г цукру і 60мл води доведіть до кипіння і тримайте на вогні приблизно 5 хвилин, поки маса не перетвориться в сироп.
брауні
7. Збийте міксером білок одного яйця до стійких піків. Тоненькою цівкою влийте сироп до білка, не припиняючи збивати міксером. Офарбуйте глазур харчовим барвником до отримання легкого зеленого відтінку.
брауні
8. Заправте глазур в кондитерський мішок, прикрасьте нею Брауні. Можете також використовувати льодяники як стовбурів і інші прикраси. Смачного!

Схожі рецепти