Рецепт Баклажани ялинки фото

Баклажани ялинки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Баклажан
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви
На святковий стіл , Новий рік , Різдво
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Я вже спантеличилася новорічним меню. А ви вже підбираєте рецепти для новорічного столу? ! Пропоную оригінальну і смачну закуску: баклажан з начинкою зі смаженої риби і вершкового сиру, оформлений у вигляді ялинки.

Опис приготування:

Таку ялинку не обов'язково робити з баклажана, - цілком підійде і кабачок! І для начинки можна брати будь-яку рибу, навіть не смажену, а слабосоленую. Також закуску можна прикрасити зернами граната, буде яскрава святкова ялинка на Вашому новорічному столі!

  • Баклажан - 1 штука
  • Сир сирний - 100 грам
  • Огірок маринований - 60 грам
  • Тилапии філе - 2 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - За смаком
баклажани ялинки - фото крок 1
1. Баклажан помийте і наріжте кружальцями завтовшки в 1 см.
баклажани ялинки - фото крок 2
2. Опустіть нарізану баклажан в солону воду і залиште хвилин на 15, щоб прибрати зайву гіркоту.
баклажани ялинки - фото крок 3
3. Обсмажте на сковороді по 4 хвилини з кожного боку.
баклажани ялинки - фото крок 4
4. Тилапию наріжте на невеликі шматочки.
баклажани ялинки - фото крок 5
5. Обсмажте до готовності близько 15 хвилин з додаванням олії. Додати сіль.
баклажани ялинки - фото крок 6
6. Охолодіть рибу і баклажани. Наріжте дрібно огірок.
баклажани ялинки - фото крок 7
7. З'єднайте сирний сир, рибу і огірок. Перемішайте, сіль за смаком.
баклажани ялинки - фото крок 8
8. Викладіть найбільший гурток баклажана, змастіть його начинкою. Зверху покладіть гурток трохи менше, потім ще начинку. І так зберіть ялинку з 5 гуртків баклажана.
баклажани ялинки - фото крок 9
9. Останньою повинна бути начинка. Прикрасьте зеленню. Смачного!

Схожі рецепти