Рецепт «домовик» без соди і розпушувача фото

«домовик» без соди і розпушувача
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Шоколад
Рецепти без шкоди
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Мега шоколадний десерт для ласунів. В якій випічці може бути більше шоколаду, ніж в улюбленому «Брауні»? ! підкажу рецепт, як приготувати «Брауні» без соди і розпушувача, але з білим шоколадом.

Опис приготування:

Справжній «Брауні» повинен залишатися всередині трохи вологий. Вибирайте якісний шоколад, з вмістом какао не менше 70%, а взагалі, чим більше, тим краще. У цьому рецепті поєднується чорний, молочний і білий шоколад, саме тому мені так сподобався цей рецепт.

  • Вершкове масло - 185 грам
  • Чорний шоколад - 185 грам
  • Борошно - 85 грам
  • Какао - 40 грам
  • Білий шоколад - 50 грам
  • Молочний шоколад - 50 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Цукрова пудра - 275 грам
1. Вершкове масло заздалегідь викладіть з холодильника (за півгодини до початку приготування), наріжте його шматочками і викладіть в миску.
2. Наріжте шматочками чорний шоколад або використовуйте шоколадні чіпси.
3. Викладіть в миску до масла шоколад і відправте на водяну баню або в мікрохвильовку, розтопіть.
4. У миску просійте пшеничну муку, до неї просійте какао-порошок.
5. У велику миску розбийте 3 яйця кімнатної температури.
6. Збийте яйця міксером до утворення пухнастої маси.
7. Потроху додавайте цукровий пісок і збивайте яйця.
8. Тим часом шоколад з маслом повністю розплавилися, відставте його в сторону, щоб він охолов.
9. Наріжте невеликими шматочками білий і молочний шоколад або відміряйте необхідну кількість шоколадних чіпсів.
10. До добре збитих яєць з цукром влийте остиглий шоколад.
11. За допомогою лопатки перемішайте все до однорідної маси.
12. Додайте до яєчно-шоколадною суміші раніше просіяне борошно з какао.
13. Перемішайте все акуратно і додайте обидва види шоколаду, ще раз змішайте.
14. Форму для випічки змастіть вершковим маслом і посипте борошном, вилийте приготоване тісто і розрівняйте його лопаткою.
15. Запікайте в розігрітій до 170 градусів духовці 20-25 хвилин, потім повністю остудіть.
16. Наріжте остиглий пиріг шматочками і насолоджуйтеся.

Схожі рецепти