Млинці без соди
(покроковий рецепт з фото)
Млинці можна готувати різними способами, в тому числі і без соди. Основою таких млинців - яйця, молоко і борошно. Відмінна основа для всіляких начинок, пробуйте!
Ніжні і смачні млинці без соди поєднуються з варенням, згущеним молоком, сметаною і всім, що ви ще так любите. Готуються вони за класичним рецептом без додавання соди, на основі молока і яєць. Розповідаю, як приготувати млинці без соди. Дивіться і запам'ятовуйте!
- Молоко - 500 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 2 склянки
- Сіль і цукор - 1 За смаком
1. Приготувати смачну домашню випічку можна всього за півгодини. Млинці без соди виходять дуже ніжними. Основа тест - молоко.
2. Я використовую кухонний комбайн або міксер, але звичайний кухонний віночок також підійде. Отже, збиваємо відразу яйця, додаючи поступово молоко, сіль і цукор.
3. В самому кінці вводимо борошно, збиваємо до тих пір, поки маса не буде однорідною. У тісто можна додати трохи розтопленого вершкового масла або рослинне масло. Починаємо випікати на добре розігрітій сковороді.
4. Випікаємо з обох боків до рум'яного стану.
5. Викладаємо наші млинці без соди на блюдо, подаємо в гарячому вигляді.