Шарлотка з яблуками без розпушувача
(покроковий рецепт з фото)
Шарлотка з яблуками без розпушувача моє чергове осіннє ласощі. Починаючи з серпня достигають солодкі літні яблука. Вони падають, а я збираю їх і печу шарлотки через день. І все навколо задоволені!
Це самий черговий рецепт для шарлотки з яблуками без розпушувача. Він не несе додаткових продуктів, типу масла або сметани. Але якщо правильно і пишно збити тісто, то шарлотка з яблуками виходить чудовою. Трохи ванілі і кориці в поєднанні з ароматом яблук просто манить всіх на кухню, до пирога. Готову шарлотку з яблуками без розпушувача бажано все-таки охолодити перед подачею і посипати пудрою. Успіхів і приємного апетиту!
- Яблука - 2-3 штук
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Яйце - 3 штуки
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Ванілін - За смаком
Підготувати продукти.
Борошно змішайте з корицею і дрібкою солі.
Яйця збийте з цукром.
Поступово додавайте борошно і готуйте тісто.
Яблука покладіть у форму і залийте тестом.
Тісто має повністю закрити яблука.
Випікати при 180 градусах 30-40 хвилин.
Посипте шарлотку пудрою.