Ароматна шарлотка з яблуками в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати шарлотку з яблуками в духовці, то уважно виконуйте інструкції рецепта і ви залишитеся задоволені результатом. Рецепт дуже легкий і швидкий!
Для приготування цього пирога вам не знадобиться додаткове обладнання або незвичайні інгредієнти. Можна додати в тісто корицю або ваніль, щоб пиріг став більш ароматним. Шарлотка з яблуками відмінно підійде до чаю і кави.
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Яблука - 2-3 штук
- Яйця - 4 штуки
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Панірувальні сухарі - 50 грам
1
Для початку необхідно розігріти духовку до 180 градусів. Яблука необхідно помити, очистити від шкірки і насіння. Нарізаємо фрукти тонкими часточками, поливаємо соком лимона, щоб зберегти колір.
2
В одній ємності збиваємо міксером білки в круту піну, в інший - жовтки з цукром. З'єднуємо білки і жовтки, ретельно перемішуємо ложкою. Потім маленькими порціями вводимо просіяне борошно, постійно перемішуючи, щоб домогтися однорідності.
3
Форму для випікання змащуємо маслом, присипаємо сухарями і виливаємо в неї тісто. Зверху викладаємо нарізані яблука рівним шаром і випікаємо протягом 45 хвилин.
4
Приємного чаювання!