Рецепт Ароматна шарлотка з яблуками в духовці фото

Ароматна шарлотка з яблуками в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати шарлотку з яблуками в духовці, то уважно виконуйте інструкції рецепта і ви залишитеся задоволені результатом. Рецепт дуже легкий і швидкий!

Опис приготування:

Для приготування цього пирога вам не знадобиться додаткове обладнання або незвичайні інгредієнти. Можна додати в тісто корицю або ваніль, щоб пиріг став більш ароматним. Шарлотка з яблуками відмінно підійде до чаю і кави.

  • Цукор - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Яблука - 2-3 штук
  • Яйця - 4 штуки
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Панірувальні сухарі - 50 грам
1
Для початку необхідно розігріти духовку до 180 градусів. Яблука необхідно помити, очистити від шкірки і насіння. Нарізаємо фрукти тонкими часточками, поливаємо соком лимона, щоб зберегти колір.
2
В одній ємності збиваємо міксером білки в круту піну, в інший - жовтки з цукром. З'єднуємо білки і жовтки, ретельно перемішуємо ложкою. Потім маленькими порціями вводимо просіяне борошно, постійно перемішуючи, щоб домогтися однорідності.
3
Форму для випікання змащуємо маслом, присипаємо сухарями і виливаємо в неї тісто. Зверху викладаємо нарізані яблука рівним шаром і випікаємо протягом 45 хвилин.
4
Приємного чаювання!

Схожі рецепти