Ароматна буженина в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися рецептом, як приготувати швидко і смачно м'ясо в духовці. Його можна подати на святковий стіл в гарячому вигляді. А можна остудити і використовувати в якості нарізки для бутербродів.
Завдяки тому, що м'ясо попередньо обсмажене, всі соки залишаються всередині і в результаті готову страву виходить дуже соковите. Приготувати таке м'ясо в домашніх умовах не складе труднощів. Спробуйте!
- Свинина - 2 кілограма
- Часник - 10-12 зубчиків
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
М'ясо обсмажте на гарячій сковороді пару хвилин, щоб воно "запечатаному" і при запіканні всі соки залишилися всередині.
Потім м'ясо обмажте сіллю і спеціями. Зробіть по всьому шматку ножем дірочки і вставте зубчики часнику.
Обкласти м'ясо цибулею, порізаною кільцями. Загорніть у фольгу і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів, з 1, 5 годину. Потім фольгу відкрийте і залиште в духовці ще хвилин на 30, щоб м'ясо зарум'янилося.
Подавайте з овочами.
Смачного!
Смачного!