Рецепт Ароматна буженина в духовці фото

Ароматна буженина в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Бажання
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хочу поділитися рецептом, як приготувати швидко і смачно м'ясо в духовці. Його можна подати на святковий стіл в гарячому вигляді. А можна остудити і використовувати в якості нарізки для бутербродів.

Опис приготування:

Завдяки тому, що м'ясо попередньо обсмажене, всі соки залишаються всередині і в результаті готову страву виходить дуже соковите. Приготувати таке м'ясо в домашніх умовах не складе труднощів. Спробуйте!

  • Свинина - 2 кілограма
  • Часник - 10-12 зубчиків
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
ароматна буженина в духовці - фото крок 1
М'ясо обсмажте на гарячій сковороді пару хвилин, щоб воно"запечатаному" і при запіканні всі соки залишилися всередині.
ароматна буженина в духовці - фото крок 2
Потім м'ясо обмажте сіллю і спеціями. Зробіть по всьому шматку ножем дірочки і вставте зубчики часнику.
ароматна буженина в духовці - фото крок 3
Обкласти м'ясо цибулею, порізаною кільцями. Загорніть у фольгу і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів, з 1, 5 годину. Потім фольгу відкрийте і залиште в духовці ще хвилин на 30, щоб м'ясо зарум'янилося.
ароматна буженина в духовці - фото крок 4
Подавайте з овочами.
Смачного!

Схожі рецепти