Рецепт Буженина запечена в духовці фото

Буженина запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Для приготування буженини м'ясо повинно бути просто чудовим. Тому рекомендую вибирати дуже свіже м'ясо з невеликою кількістю жирку, щоб надати готовому блюду соковитості.

Бажання - це досить універсальне блюдо. Воно шикарно виглядає на святковому столі. З нього можна робити відмінні бутерброди. Такому шматочку будь-хто буде радий. Спробуйте і ви!

  • Свинина - 1, 5 кілограма (окіст)
  • Гірчичний - 3-4 Ст. Ложок (французька)
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Паприка мелена - 2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
буженина запечена в духовці - фото крок 1
Змішайте гірчицю з оливковою олією. Додати перець, сіль і перець. Все перемішайте.
буженина запечена в духовці - фото крок 2
Повапните цією сумішшю шматок м'яса і залиште не менш, ніж на 6-8 годин.
буженина запечена в духовці - фото крок 3
Промариноване м'ясо викладіть у форму для запікання, застелену фольгою. Зверху м'ясо теж накрийте фольгою і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на 1, 5 годину. Потім фольгу зніміть і залиште ще на трохи, щоб верх зарум'яниться. Можна це зробити під грилем.
буженина запечена в духовці - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти