Рецепт Шарлотка «ароматна» без масла фото

Шарлотка «ароматна» без масла
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На швидку руку
Випічка, Солодке, Шарлотка

Для всіх шанувальників здорового харчування і тих, хто вважає за краще вегетаріанські страви, поспішаю показати, як приготувати шарлотку "ароматну" без масла, яєць і на кокосовому молоці. Цікаво? запам'ятовуйте!

Поєднання борошна і манної крупи в пирозі робить його ніжним, повітряним і пористим. Вода і кокосове молоко чудово замінять інші рідкі інгредієнти. Крім імбиру і кориці можна додати ваніль, гвоздику, мускатний горіх, цедру цитрусових.

Насичений яблучний смак і корисне тісто - класна ідея, до якої варто придивитися.

  • Яблуко - 3 штуки
  • Борошно - 1.5 склянки
  • Крупа манна - 1.5 склянки
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Молоко кокосове - 1/2 склянки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Вода - 1 Склянка
  • Сода - 1 Чайна ложка (гашене)
шарлотка
1. Складові, з яких ми спечемо нашу Шарлотку.
шарлотка
2. Яблука вимийте, обсушити і наріжте тонкими скибочками.
шарлотка
3. З'єднайте борошно, манку, цукор. Додайте кокосове молоко, імбир, корицю. Влийте воду і перемішайте. Якщо тісто густовато, додайте ще трохи води.
шарлотка
4. Вилийте на дно жароміцної форми (найкраще використовувати силікон або застелити пергаментом) 1/4 частина тесту. Розподіліть яблука і зверху вилийте тісто. Надішліть форму в розігріту до 180 градусів духовку.
шарлотка
5. Запікається Шарлотка "ароматна" без масла в домашніх умовах близько 40-50 хвилин.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти