Ароматна баранина в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Баранина, приготована за цим рецептом, виходить дуже соковита і апетитна, а аромат цитруса надає деякої пікантності. А мультиварка відмінно підходить для тривалого гасіння баранини.
Соковита, ніжна баранина, приготована в мультиварці - відмінне блюдо для урочистого застілля. Готуватися, звичайно, довго, але м'ясо в підсумку просто тане в роті. В якості спецій рекомендую додати каррі! Готуйте на здоров'я!
- Баранина - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Апельсин - 1 штук
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Наріжте крупно цибулю і обсмажте його в режимі "жарка" хвилин 15.
Потім додайте сіль і спеції.
Викладіть шматки баранини. Додайте нарізані апельсини. Підлити трохи води і включите режим "гасіння" з 1, 5 годину.
Подавайте баранину в гарячому вигляді з будь-яким гарніром.
Смачного!
Смачного!