Рецепт Грецький пиріг з цукіні фото

Грецький пиріг з цукіні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно , Овочі , Молочні продукти , Сир , Цибуля , Цукіні
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Так як соковитий і ніжний пиріг припаде до смаку всім любителям кабачків, розповім, як приготувати грецький пиріг з цукіні. Поєднання твердого сиру, цукіні і цибулі роблять пиріг ситним і смачним.

Опис приготування:

Грецький пиріг з цукіні може стати одним з ваших улюблених, так як він дуже легкий в приготуванні. Пиріг відмінно підходить в якості літнього страви завдяки кабачкам або цукіні, які є головним інгредієнтом даної випічки. Лук і твердий сир дають апетитні аромати пирога, а збиті яйця роблять його повітряним і ніжним. Обов'язково додайте суміш італійських трав для більш яскравого аромату пирога.

  • Цукіні (кабачки) - 450-500 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Борошно - 140 грам
  • Цибуля ріпчаста - 90-100 грам
  • Курине яйце - 3 штуки
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Суміш прованських трав - 1 Чайна ложка
грецький пиріг з цукіні - фото крок 1
1. Просіяне борошно змішайте з сіллю, розпушувачем і прованськими травами. Яйця збийте з допомогою міксера в стійку піну, додайте оливкову олію і збийте ще раз.
грецький пиріг з цукіні - фото крок 2
2. На великій тертці натріть цукіні, твердий сир і цибулю. Додайте до них яєчну суміш і перемішайте. Додайте борошняну суміш, перемішайте і вилийте пиріг в застелену пергаментним папером форму.
грецький пиріг з цукіні - фото крок 3
3. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 40-45 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти