Пиріг з рисом і цукіні
(покроковий рецепт з фото)
Чи ви кохаєте, коли в випічці тонкий шар тіста і багато начинки? Скоріш за все так, тому вам сподобається цей рецепт. Хоча в ньому використані знайомі продукти, але тут вони представлені по-новому.
Італійська випічка буває різною, і це доводить даний рецепт. Цей варіант вийшов незвичайним і дуже ситним. Прочитайте про те, як приготувати пиріг з рисом і цукіні. Начинка, яка тут буде, цілком зійде за гарнір або основне блюдо для вегетаріанського харчування. А тісто візьмемо готове - "фило" .
- Рис "арбор" - 250 грам
- Cukini - 500 грам
- Сир - 80 грам(polutvёrdиy)
- Rikotta - 100 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Тісто філо - 6 штук (листами)
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Чебрець сухий - 1 Ст. Ложка (мелений)
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. У каструлі доведіть до кипіння велику кількість води. Потім додайте в неї промитий рис. Відваріть його протягом 10 хвилин, а потім воду злийте.
2. В цей час цукіні дрібно натріть. Дрібно наріжте цибулю.
3. Потім у великій сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому цибулю протягом 2-х хвилин до м'якості.
4. Далі додайте цукіні і сіль. Гасіть овочі разом 9 хвилин.
5. Потім листочки тесту змастіть маслом, укладаючи їх один на одного в форму для випічки.
6. Тепер зробіть начинку. Рис перемішайте з яйцями, молоком, тертим сиром, чебрецем, сіллю і цукіні.
7. Після цього начинку викладіть на тісто. Поверніть по краях залишки фило в центр.
8. Випікайте пиріг протягом 40 хвилин при 180 градусах в духовці. Трохи остудіть випічку і подавайте. Смачного!