Рецепт Крем для просочення коржів фото

Крем для просочення коржів
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Молочні продукти , Молоко , Згущене молоко
На святковий стіл
Десерти , Крем
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хочу поділитися з вами дуже простий, але вельми вдалою ідеєю, як приготувати крем для просочення коржів. З ним ваш десерт буде неймовірно ніжним і вологим. Обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Хочу запропонувати вам дуже простий рецепт крему для просочення коржів і ніжного карамельного згущеного молока домашнього приготування. З ними ваша випічка перетвориться в справжню мрію ласуни. Спробуйте, вам обов'язково сподобається такий легкий крем.

  • Вершки - 1 Склянка
  • Згущене молоко - 1 Склянка
  • Ром - 3 чайних ложки (по бажанню)
  • Молоко - 1 літр
  • Цукор - 1 Склянка
  • Ваніль - 1 штука
  • Сода - 1 Чайна ложка
крем для просочення коржів - фото крок 1
1. У глибокій мисці з'єднайте вершки зі згущеним молоком. Збийте до однорідності. Якщо крем передбачається тільки для дорослих, додайте трохи рому або лікер, наприклад.
крем для просочення коржів - фото крок 2
2. У готовому і злегка охолодженому коржі зробіть невеликі отвори, щоб крем краще проникав.
крем для просочення коржів - фото крок 3
3. Вилийте крем на корж, намагаючись його розподілити рівномірно. Щоб корж як слід просочився, Та йому потрібна не менше 8 годин, але воно того варто.
крем для просочення коржів - фото крок 4
4. А щоб зробити десерт ще більш апетитним і соковитим, пропоную зробити молочну карамель. У каструльку вилийте молоко і покладіть стручок ванілі. Надішліть на середній вогонь.
крем для просочення коржів - фото крок 5
5. Після закипання всипте цукор. У невеликій кількості води розчиніть соду і додайте в каструлю. Зменшіть вогонь до мінімуму і, постійно помішуючи, Уваров до карамельного кольору і загустіння. На це піде не менше години.
крем для просочення коржів - фото крок 6
6. Ще через півгодини ви помітите, як маса стане схожа на згущене молоко. Зніміть каструлю з вогню і продовжуйте помішувати, поки вона не почне остигати (щоб не прилипла до каструльці). Теплої вилийте її на корж.
крем для просочення коржів - фото крок 7
7. І розподіліть рівним шаром. От і все, апетитний крем для просочення коржів в домашніх умовах разом з карамельним молоком перетворив ваш простий бісквіт в неймовірний десерт.
крем для просочення коржів - фото крок 8
8. Надішліть в холодильник і дайте трохи охолонути. Ось такий соковитий корж вийде, неймовірно ніжний і повітряний.
Смачного!

Схожі рецепти