Крем для просочення коржів
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами дуже простий, але вельми вдалою ідеєю, як приготувати крем для просочення коржів. З ним ваш десерт буде неймовірно ніжним і вологим. Обов'язково спробуйте!
Хочу запропонувати вам дуже простий рецепт крему для просочення коржів і ніжного карамельного згущеного молока домашнього приготування. З ними ваша випічка перетвориться в справжню мрію ласуни. Спробуйте, вам обов'язково сподобається такий легкий крем.
- Вершки - 1 Склянка
- Згущене молоко - 1 Склянка
- Ром - 3 чайних ложки (по бажанню)
- Молоко - 1 літр
- Цукор - 1 Склянка
- Ваніль - 1 штука
- Сода - 1 Чайна ложка

1. У глибокій мисці з'єднайте вершки зі згущеним молоком. Збийте до однорідності. Якщо крем передбачається тільки для дорослих, додайте трохи рому або лікер, наприклад.

2. У готовому і злегка охолодженому коржі зробіть невеликі отвори, щоб крем краще проникав.

3. Вилийте крем на корж, намагаючись його розподілити рівномірно. Щоб корж як слід просочився, Та йому потрібна не менше 8 годин, але воно того варто.

4. А щоб зробити десерт ще більш апетитним і соковитим, пропоную зробити молочну карамель. У каструльку вилийте молоко і покладіть стручок ванілі. Надішліть на середній вогонь.

5. Після закипання всипте цукор. У невеликій кількості води розчиніть соду і додайте в каструлю. Зменшіть вогонь до мінімуму і, постійно помішуючи, Уваров до карамельного кольору і загустіння. На це піде не менше години.

6. Ще через півгодини ви помітите, як маса стане схожа на згущене молоко. Зніміть каструлю з вогню і продовжуйте помішувати, поки вона не почне остигати (щоб не прилипла до каструльці). Теплої вилийте її на корж.

7. І розподіліть рівним шаром. От і все, апетитний крем для просочення коржів в домашніх умовах разом з карамельним молоком перетворив ваш простий бісквіт в неймовірний десерт.

8. Надішліть в холодильник і дайте трохи охолонути. Ось такий соковитий корж вийде, неймовірно ніжний і повітряний.
Смачного!
Смачного!