Крем для бісквітних коржів
(покроковий рецепт з фото)
Бісквітні торти найчастіше роблять з традиційним масляним кремом або з кремом з вареного згущеного молока. Другий варіант мені подобається більше, адже немає насиченого маслянистого смаку і крем дуже солодкий!
Не знаю, як приготувати крем для бісквітних коржів, щоб торт мав гарну форму, а самі коржі не дуже розм'якли? Відповідь перед вами: приготуйте крем з вареним згущеним молоком і маслом. Від звичайного масляного крему цей крем відрізняється тим, що використовується саме варене згущене молоко, і її набагато більше, чим звичайно. Тому саме вона надає смак крему, робить його дуже ніжним і майже шоколадним. А готується цей крем простіше простого. Приступимо!
- Згущене молоко варене - 250 грам
- Вершкове масло - 100 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Масло заздалегідь вийміть з холодильника, щоб воно стало злегка м'яким, тоді його легше буде збивати і крем вийде більш однорідним.
Масло поріжте на кубики і помістіть разом зі згущеним молоком в стакан для збивання. За допомогою міксера збийте крем в однорідну масу.
Крем для бісквітних коржів готовий. Не забудьте просочити коржі цукровим сиропом перед тим, як Перемащуємо кремом.