Крем для готових бісквітних коржів
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати смачний торт буквально за півгодини? Немає нічого простіше! Уважно читаєте цей простий і легкий рецепт, купуєте готові бісквітні коржі, Усе, що потрібно для крему, і закінчив!
Готові бісквітні коржі здорово виручають коли немає часу возитися з домашнім тортом і піч основу для нього. А ось крем доведеться готувати власноруч, і в цьому вам допоможе цей простий рецепт. З нього ви дізнаєтеся, як приготувати крем для готових бісквітних коржів. Я сподіваюся, що крем вам сподобається, адже він виходить дуже ніжним і повітряним. Але не забудьте спочатку промочити коржі сиропом, так торт буде ще смачніше.
- Вершки 33% - 300 мілілітрів
- Маскарпоне - 250 грам
- Цукор - 5 Ст. Ложок
Наливаємо охолоджені вершки в глибоку миску.
Додаємо цукор. Можна додати для аромату ванільний цукор або лимонну цедру.
І збиваємо вершки з цукром до пишної піни.
Але збиваємо уважно, в цій справі важливо не перестаратися і не отримати замість збитих вершків масло.
Додаємо до вершків маскарпоне і збиваємо-перемішуємо до однорідності.
І отримуємо пишний, ніжний і смачний крем, яким просто промазуємо готові бісквітні коржі.