Торт з готових бісквітних коржів
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям солоденького без зайвого клопоту поспішаю розповісти, як приготувати торт з готових бісквітних коржів без випічки. Відмінний варіант десерту для дітей і дорослих, який варто запам'ятати.
Цей рецепт гарний тим, що кожен раз ви можете готувати несхожі один на одного торти, використовуючи різні ягоди або фрукти. В даному випадку це полуниця, яка досить солодка сама по собі, так що я додаю не дуже багато цукру. Що стосується йогурту, то тут ви теж можете експериментувати, взявши різні фруктові або натуральний без добавок, наприклад.
- Готовий бісквітний корж - 2 штуки
- Йогурт - 1 літр
- Ягоди - За смаком
- Цукор - За смаком
- Желатин - 30 грам
- Сироп - 2 Ст. Ложки
1. Ось такий набір інгредієнтів вам потрібно, щоб зробити цей класний тортик. Для початку замочіть в невеликій кількості води желатин згідно з інструкцією на упаковці.
2. У форму із знімними бортами викладіть корж. Щоб він був ніжніше, рекомендую його просочити. В даному випадку це полуничний сироп, але ви можете зварити простий цукровий, наприклад.
3. Приблизно половину ягід подрібніть в блендері з цукром. Влийте третину розчиненого желатину і ретельно перемішайте. Викладіть у форму і розрівняйте.
4. Зверху другий корж, який теж можна просочити. Викладіть на нього ягоди, можна цілком або нарізавши попередньо.
5. Решта желатин з'єднайте з йогуртом, перемішайте і акуратно вилийте в форму.
6. Надішліть тортик в холодильник на пару годин, щоб він добре застиг.
7. Після акуратно зніміть борти і наріжте торт порційними шматочками.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!