Торт з готових коржів з фруктами
(покроковий рецепт з фото)
Використовувати фрукти і ягоди в приготуванні десертів - завжди безпрограшний варіант! Давайте разом приготуємо простий тортик з готових коржів з фруктами.
Для приготування того торта я використовую готові бісквітні коржі, якщо у вас є час і бажання, можете приготувати їх самостійно. Зі свіжими фруктами і ягодами добре поєднуються збиті вершки. Фрукти використовую не тільки для прикраси, але і кладу їх між коржами.
- Бісквітні коржі - 2 штуки
- Лимонний джем - 6 Ст. Ложок
- Вершки - 4 склянки
- Цукрова пудра - 1, 5 склянки
- Екстракт ванілі - 1 Ст. Ложка
- Фрукти, ягоди - За смаком
1. Викладіть один бісквітний корж на плоске блюдо, змастіть його 2-3 столовими ложками лимонного джема.Также поступите з другим коржем. Залиште на деякий час шкіри для просочення.
2. У чашу міксера викладіть жирні вершки, збивайте віночком і потроху додавайте цукрову пудру. Збивайте до утворення міцних піків. Потім додайте ванільний екстракт і перемішайте лопаткою.
3. Викладіть половину збитих вершків на перший корж.
4. Вимийте полуницю, смородину, малину. Видаліть у полуниці зелені хвостики, розріжте ягоди на 2 частини. Покладіть меншу частину фруктів на змащений збитими вершками корж.
5. Зверху встановіть другий шар коржа, злегка притисніть його і змастіть збитими вершками, додайте фрукти і відправте торт в холодильник для охолодження. Приємного чаювання!