Рецепт Торт «Прага» з готових коржів фото

Торт «Прага» з готових коржів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Какао , Вершкове масло , Згущене молоко
Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Торти , Без випічки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Коли під рукою є готові коржі, то досить швидко і просто можна приготувати апетитний, святковий і неймовірно шоколадний торт. Раджу придивитися уважно до цього рецепту.

Опис приготування:

Перед вами нескладний, але дуже класний варіант, як приготувати торт"Прага" з готових коржів з ніжною малиновою просоченням. Ягоди можна використовувати абсолютно будь-які, які на ваш погляд чудово поєднуються з шоколадом. Такий тортик перед подачею краще залишити на 4-5 годин в холодильнику, щоб він як слід просочився.

  • Вершкове масло - 200 грам
  • Жовток - 3 штуки
  • Згущене молоко - 70 грам
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Шоколад - 50 грам
  • Малина - 1 Склянка (по бажанню)
торт
1. Для приготування крему в невеликій сотейник відправте 3 жовтка, трохи води і згущене молоко. Ретельно збийте вінчиком до однорідності.
торт
2. Поставте на вогонь. Постійно помішуючи, приходять, вершки. Натріть на дрібній тертці шоколад. Зніміть сотейник з вогню, додайте шоколад і ретельно перемішайте, щоб він добре розчинився.
торт
3. В окрему мисочку відправте розм'якшене вершкове масло.
торт
4. Збийте його міксером до пишноти.
торт
5. Після додайте шоколадний крем, продовжуючи збивати.
торт
6. Підготуйте ягоди, якщо будете їх використовувати. Збийте їх в блендері з цукром або джемом, наприклад.
торт
7. От і все, можна збирати тортик: промажьте коржі шоколадним кремом і ягідним. Залишками крему змастіть верх і боки тортика. Залиште його для просочення. При бажанні також можна зробити шоколадну глазур і залити нею торт. Приємного чаювання!

Схожі рецепти