Торт з готових коржів
(покроковий рецепт з фото)
Щоб довго не мудрувати, іноді купую в магазині вже готові коржі. Буває, знати, на роботі Заман, колись особливо біля плити возитися. Ось, як приготувати торт з готових коржів.
Готові бісквітні коржі дуже виручають ледачих і неурядових домогосподарок. Звичайно, далеко не всі народжуються кухарями і великими кулінарами! Та ще якщо і вчитися цій справі ніколи, то або торт готовий купувати, або все ж, трохи постаратися і зробити хоча б половину десерту самому. До речі, це навіть приємно. А головне, результат не змусить себе чекати!
- Коржі для торта бісквітні - 3 штуки
- Вершкове масло - 300 грам
- Молоко згущене - 380 грам
- Шоколад - 50-100 грам
Ось і прийшов час для моїх магазинних запасів. Колись взяла упаковку бісквітних коржів. Знижка була, та й подумала, мало ви, потрібні будуть, знадобляться. Так і вийшло. Отже, поділяємо бісквітні коржі і оглядаємо… жартую! Зберігаються вони довго!
Коржі вже готові, так що потрібно їх чимось змастити. Я вибрала масляний крем. Розм'якшене вершкове масло рубаємо на шматочки і викладаємо в миску. Виливаємо туди банку згущеного молока. Беремо міксер і збиваємо інгредієнти до однорідної маси, щоб вийшов пишний крем.
Усе, крем готовий! Кладемо один корж. Промащуємо його гарненько кремом. На нього - другий, який промазуємо так само. На третій, верхній корж, залишаємо більшу кількість крему.
Промащуємо кремом боки торта, щоб вони були не сухі. Для прикраси верхівки торта я використовувала кондитерський мішок, зробивши акуратну мереживну облямівку. Ще я вирішила потерти на тертці шматочок шоколаду і обсипати верхівку. Торт готовий. Просто миттєвий десерт! До дитячого ранки план виконаний!