Крем для вафельних коржів
(покроковий рецепт з фото)
Вафельний тортик люблять все, тому що готується він просто і швидко, без лишней мороки. Найпопулярнішою начинкою є згущене молоко, змішана з розтопленим вершковим маслом. Крем - то, що треба!
Приготуємо крем для вафельних коржів в домашніх умовах. Розтоплене вершкове масло змішується зі згущеним молоком. Виходить відмінний крем, відповідний для вафельних коржів, з яких можна сформувати прекрасний тортик. Якщо крем не використовується відразу, поставте його в холодильник. Гарного вам дня!
- Вершкове масло - 200 грам
- Згущене молоко - 400 грам (варене)
Вершкове масло потрібно розтопити в мікрохвильовці, головне - не перегрівати, щоб температура не піднімалася вище 30 градусів.
Додаємо варене згущене молоко, ретельно перемішуємо.
Змащуємо кремом вафельні коржі і формуємо тортик. Смачного!