Закусочний торт з вафельних коржів
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний варіант для приготування цікавою закуски до будь-якого свята. У господині це блюдо відніме мінімум часу і сил, а такий торт на святковому столі буде виглядати дуже апетитно.
Смачна, легка і незвичайна закуска з вафельних коржів готується дуже просто і досить швидко. З начинкою можна експериментувати - робити її не тільки рибної, але і м'ясної, з грибами або різними овочами. Простору для фантазії багато. Тут дано, так би язикати, базовий рецепт, завдяки якому ви зможете побачити, як приготувати закусочний торт з вафельних коржів. Перед подачею прикрасьте торт зеленню і свіжими овочами.
- Вафельні коржі - 7-8 штук
- Рибна консерва - 1 штука
- Морква - 4 штуки
- Яйце - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сир твердий - 100-150 грам
- Майонез - 150 грам
Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Зваримо моркву і яйця, очистимо їх. З консерви злити сік, измельчим шматочки риби виделкою. Чистить і Мельк narezhem цибулю.
Перший вафельний корж тонко, щоб корж НЕ розмокнув, змащуємо майонезом.
Потім рівномірно розкладаємо половину консерви, змішаної з цибулею.
Викладаємо наступний корж, знову злегка змащуємо його майонезом, викладаємо рівномірно шар натертої на крупній тертці вареної моркви. Беремо половину моркви. Можна злегка посолити і поперчити її.
Накриваємо вафельним коржем, змащуємо майонезом і викладаємо шар натертих на тертці білків.
Викладаємо наступний корж, змащуємо його майонезом, викладаємо що залишилася рибу з цибулею.
Знову викладаємо корж, злегка притискаємо, змащуємо майонезом, викладаємо решту моркву.
Новий корж, змащуємо і посипаємо натертим сиром.
І, нарешті, останній корж. Викладаємо, притискаємо, змащуємо і посипаємо тертими жовтками і сиром. І прибираємо торт в холодильник мінімум на кілька годин.