Круасани з сиром і шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Смачна випічка для сніданку у французькому стилі.
Що перше спадає на думку, при згадці Парижа? Ейфелева вежа і круасани Смачні ароматні й хрусткі рогалики з різною начинкою - ось що таке круасани. Що може бути краще з ранку, ніж чашечка запашної кави і свіжі тендітні круасани? ! Давайте за допомогою простого рецепту, по якому ми приготуємо круасани з шинкою і сиром, влаштуємо справжній французький сніданок. Бажання є? Руки на місці? Уважно дивимося і читаємо рецепт круасанів з шинкою і сиром з фото і беремося за справу. Удачі вам і смачного сніданку
- Листкове дріжджове тісто - 500 грам
- Шинка - 200 грам
- Сир - 100 грам
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 1 штука
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
Розморожуємо готове листкове тісто і злегка розгортає. Нарізаємо тісто на трикутники.
Злегка змащуємо трикутники тесту гірчицею. Можна брати як діжонську, так і звичайну гірчицю.
Шинку нарізаємо дуже тонкими скибочками і викладаємо на тісто.
Дрібно натираємо сир і розподіляємо його поверх шинки.
Загортаємо круасани, починаючи з широкої частини трикутника. Краї отриманого вироби злегка відгинаємо, щоб вийшла форма півмісяця.
Викладаємо круасани на деко, застелений папером для випічки. Змащуємо верх збитим яйцем і посипаємо насінням кунжуту. Випікаємо 25-30 хвилин в нагрітій до 180 градусів духовці.