Круасани з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Хто не знає круасани - тендітна, тане в роті, тепла випічка з ніжною начинкою з шоколаду, вершків або варення, але вони можуть бути і з іншою начинкою, наприклад, з шинкою і сиром.
Листкове тісто раджу купити готове, розморозити і готувати. Так буде зручніше і швидше, особливо, якщо ви хочете приготувати круасани на сніданок. Ріжемо з тіста трикутнички, на них викладаємо шинку і сир, закручуємо і випікаємо в духовці. За півгодини ви приготуєте чудове блюдо на сніданок!
- Шинка - 200 грам
- Тісто листкове дріжджове - 500 грам
- Сир "пармезан" - 80 грам
- Кунжут білий - 1 Ст. Ложка
- Гірчиця дижонская - 1, 5 Ст. Ложки
- Яйця курячі - 1 штука
Для приготування круасанів з шинкою і сиром нам знадобиться листкове дріжджове тісто, тонко нарізана шинка, сир "пармезан", дижонская гірчиця, кунжут і яйце для змащування.