Рецепт Круасани з шинкою і сиром фото

Круасани з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир
На полуденок , На сніданок
Випічка , Круасани
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хто не знає круасани - тендітна, тане в роті, тепла випічка з ніжною начинкою з шоколаду, вершків або варення, але вони можуть бути і з іншою начинкою, наприклад, з шинкою і сиром.

Опис приготування:

Листкове тісто раджу купити готове, розморозити і готувати. Так буде зручніше і швидше, особливо, якщо ви хочете приготувати круасани на сніданок. Ріжемо з тіста трикутнички, на них викладаємо шинку і сир, закручуємо і випікаємо в духовці. За півгодини ви приготуєте чудове блюдо на сніданок!

  • Шинка - 200 грам
  • Тісто листкове дріжджове - 500 грам
  • Сир"Пармезан" - 80 грам
  • Кунжут білий - 1 Ст. Ложка
  • Гірчиця дижонская - 1, 5 Ст. Ложки
  • Яйця курячі - 1 штука
круасани з шинкою і сиром - фото крок 1
Для приготування круасанів з шинкою і сиром нам знадобиться листкове дріжджове тісто, тонко нарізана шинка, сир"Пармезан" , дижонская гірчиця, кунжут і яйце для змащування.
круасани з шинкою і сиром - фото крок 2
"Пармезан" натираємо тонкою стружкою.
круасани з шинкою і сиром - фото крок 3
Заздалегідь розморожені тісто розгортаємо в одному напрямку в довгу стрічку шириною 16-18 см. Нарізаємо тісто трикутниками.
круасани з шинкою і сиром - фото крок 4
Змащуємо трикутники тонким шаром гірчиці дижонской із зернятками.
круасани з шинкою і сиром - фото крок 5
Укладаємо в основу трикутника шматочки шинки, весь трикутник заповнювати не потрібно, інакше буде важко згорнути.
круасани з шинкою і сиром - фото крок 6
Посипаємо зверху по всій поверхні натертим сиром.
круасани з шинкою і сиром - фото крок 7
Звертаємо рогалики, починаючи з підстави трикутника, готовий рогалик згинаємо підковою, наскільки дозволить шинка.
круасани з шинкою і сиром - фото крок 8
Укладаємо круасани на деко, застелений папером для випічки, змащуємо збитим яйцем і посипаємо кунжутним насінням. Випікаємо при температурі 180ºC 20-30 хвилин до золотистого кольору.
круасани з шинкою і сиром - фото крок 9
Викладаємо круасани в кошик, подаємо теплими. Ці круасани можна їсти і холодними, використовуючи для перекусу.

Схожі рецепти