Круасани з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хто не знає круасани - тендітна, тане в роті, тепла випічка з ніжною начинкою з шоколаду, вершків або варення, але вони можуть бути і з іншою начинкою, наприклад, з шинкою і сиром.
Опис приготування:
Листкове тісто раджу купити готове, розморозити і готувати. Так буде зручніше і швидше, особливо, якщо ви хочете приготувати круасани на сніданок. Ріжемо з тіста трикутнички, на них викладаємо шинку і сир, закручуємо і випікаємо в духовці. За півгодини ви приготуєте чудове блюдо на сніданок!
- Шинка - 200 грам
- Тісто листкове дріжджове - 500 грам
- Сир"Пармезан" - 80 грам
- Кунжут білий - 1 Ст. Ложка
- Гірчиця дижонская - 1, 5 Ст. Ложки
- Яйця курячі - 1 штука
Для приготування круасанів з шинкою і сиром нам знадобиться листкове дріжджове тісто, тонко нарізана шинка, сир"Пармезан" , дижонская гірчиця, кунжут і яйце для змащування.
"Пармезан" натираємо тонкою стружкою.
Заздалегідь розморожені тісто розгортаємо в одному напрямку в довгу стрічку шириною 16-18 см. Нарізаємо тісто трикутниками.
Змащуємо трикутники тонким шаром гірчиці дижонской із зернятками.
Укладаємо в основу трикутника шматочки шинки, весь трикутник заповнювати не потрібно, інакше буде важко згорнути.
Посипаємо зверху по всій поверхні натертим сиром.
Звертаємо рогалики, починаючи з підстави трикутника, готовий рогалик згинаємо підковою, наскільки дозволить шинка.
Укладаємо круасани на деко, застелений папером для випічки, змащуємо збитим яйцем і посипаємо кунжутним насінням. Випікаємо при температурі 180ºC 20-30 хвилин до золотистого кольору.
Викладаємо круасани в кошик, подаємо теплими. Ці круасани можна їсти і холодними, використовуючи для перекусу.