Рецепт Торт швейцарський горіховий фото

Торт швейцарський горіховий
(покроковий рецепт з фото)

Швейцарська кухня
Горіхи , Грецькі горіхи
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Торт швейцарський горіховий - це дуже смачний торт швейцарської традиційної кухні, для приготування якого зазвичай використовуються волоські горіхи. Виходить дуже смачно. Спробуйте цей горіховий торт!

Опис приготування:

Швейцарський горіховий торт - це один з моїх найулюбленіших тортів останнім часом. Головним чином він підкуповує мене швидкістю приготування - адже на той, щоб приготувати цей пиріг, йде буквально хвилин 20 (плюс ще півгодини торт запікається).. Виходить він досить смачним (волоські горіхи в karamelynoy глазурі - це не може бути несмачним) і апетитним, з'їдається дуже швидко і з задоволенням. Спробуйте!

  • Волоський горіх - 200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукровий пісок - 300 грам
  • Мед - 60 грам
  • Борошно пшеничне - 250 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Вершки 35-40% - 200 мілілітрів
торт швейцарський горіховий - фото крок 1
Вершкове масло змішуємо з борошном.
торт швейцарський горіховий - фото крок 2
Додаємо миску яйце і третину цукру (близько 80 г). Гарненько перемішуємо - і відправляємо в холодильник на годинку.
торт швейцарський горіховий - фото крок 3
Через годину дістаємо тісто з холодильника, волоські горіхи дрібно рубаємо.
торт швейцарський горіховий - фото крок 4
Цукор, що карамелізуем на повільному вогні до світло-коричневого відтінку.
торт швейцарський горіховий - фото крок 5
У гарячу цукрову карамель кидаємо рубані горіхи.
торт швейцарський горіховий - фото крок 6
Додаємо мед і вершки, гарненько перемішуємо, доводимо до кипіння.
торт швейцарський горіховий - фото крок 7
Тісто ділимо на дві нерівні частини. Обидві тонко (де-робити 3 мм в товщину) розгортаємо. Ту частину, що побільше, викладаємо на пергаментний папір і в формочку для випікання.
торт швейцарський горіховий - фото крок 8
Виливаємо на тісто остигнула горіхово-карамельну суміш.
торт швейцарський горіховий - фото крок 9
Зверху накриваємо другим листом тесту. Гарненько защипуємо краю, щоб карамель не була пролита. Ставимо в духовку - і запікаємо 30-40 хвилин при 180 градусах.
торт швейцарський горіховий - фото крок 10
Готовий пиріг злегка охолоджуємо, розрізаємо і подаємо. Смачного!

Схожі рецепти