Швейцарський рулет
(покроковий рецепт з фото)
Швейцарський рулет - це дивовижно смачне бісквітне ласощі з варенням, джемом або кремом. Приготувати цей чудовий десерт до чаю досить легко.
Провести до чаю такий смачний бісквітний рулет з готовим фруктово-ягідним джемом або шоколадною пастою можна швидко і нескладно. Перед подачею на стіл ласощі охолодіть в холодильнику і розріжте на невеликі шматочки. Такий ошатний рулет не соромно буде взяти з собою в гості у вигляді презенту. Він здивує господарів привабливим зовнішнім виглядом і запахом, а після чого закохаються в його тонкий смак.
- Ожина - 300 грам
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 400 грам
- Вершкове масло - 20 грам
- Борошно - 30 грам
- Яєчний білок - 1 штука
- Барвник - 10 грам
- Яйце - 4 штуки
- Збиті вершки - 100 грам
1. У сотейнику змішайте ожину, лимонний сік, 300 г пісочний, столову ложку води. Розігрійте на середньому вогні до розчинення цукру.
2. В окремій мисці збийте 20 грам цукру, вершкового масла, яєчний білок, борошно і барвник. Помістіть збиту суміш в кондитерський мішок.
3. У глибокій ємності змішайте яйця і 120 грам цукру. Збийте суміш за допомогою міксера. Вилийте тісто у форму для випікання і поставте в духовку на 12 хвилин при температурі 200 градусів.
4. На пергаментному папері зробіть красиві візерунки з кольорового тіста.
5. Загорніть бісквіт в папір з візерунком і запікайте протягом хвилини знову.
6. Змастіть бісквіт ягідної начинкою і збитими вершками. Загорніть в рулет і залиште в холодильнику як мінімум на годину.