Рецепт Швейцарський рулет фото

Швейцарський рулет
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Швейцарська кухня
Тісто , Ягоди , Ожина
Роздільне харчування
На святковий стіл
Випічка
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Швейцарський рулет - це дивовижно смачне бісквітне ласощі з варенням, джемом або кремом. Приготувати цей чудовий десерт до чаю досить легко.

Опис приготування:

Провести до чаю такий смачний бісквітний рулет з готовим фруктово-ягідним джемом або шоколадною пастою можна швидко і нескладно. Перед подачею на стіл ласощі охолодіть в холодильнику і розріжте на невеликі шматочки. Такий ошатний рулет не соромно буде взяти з собою в гості у вигляді презенту. Він здивує господарів привабливим зовнішнім виглядом і запахом, а після чого закохаються в його тонкий смак.

  • Ожина - 300 грам
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 400 грам
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Борошно - 30 грам
  • Яєчний білок - 1 штука
  • Барвник - 10 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Збиті вершки - 100 грам
швейцарський рулет - фото крок 1
1. У сотейнику змішайте ожину, лимонний сік, 300 г пісочний, столову ложку води. Розігрійте на середньому вогні до розчинення цукру.
швейцарський рулет - фото крок 2
2. В окремій мисці збийте 20 грам цукру, вершкового масла, яєчний білок, борошно і барвник. Помістіть збиту суміш в кондитерський мішок.
швейцарський рулет - фото крок 3
3. У глибокій ємності змішайте яйця і 120 грам цукру. Збийте суміш за допомогою міксера. Вилийте тісто у форму для випікання і поставте в духовку на 12 хвилин при температурі 200 градусів.
швейцарський рулет - фото крок 4
4. На пергаментному папері зробіть красиві візерунки з кольорового тіста.
швейцарський рулет - фото крок 5
5. Загорніть бісквіт в папір з візерунком і запікайте протягом хвилини знову.
швейцарський рулет - фото крок 6
6. Змастіть бісквіт ягідної начинкою і збитими вершками. Загорніть в рулет і залиште в холодильнику як мінімум на годину.

Схожі рецепти