Швейцарський бутерброд з індичкою
(покроковий рецепт з фото)
Швейцарський бутерброд з індичкою - відмінний варіант для швидкого і ситного сніданку, коли у вас після вечері залишилося трохи м'яса індички. При бажанні, аналогічне можна приготувати і з куркою.
Після свята або застілля залишилося багато вже готового, але не з'їденого м'яса - знайома ситуація, чи не так? Практичні швейцарці вирішують цю проблему просто - готують швейцарський бутерброд з індичкою. При бажанні, аналогічний бутерброд можна приготувати і з курячим м'ясом. Смачний спосіб утилізації готового м'яса птиці.
- М'ясо індички готове - 200 грам
- Горіхи подрібнені - 1/4 склянки
- Абрикосовий джем - 2 Ст. Ложки
- Дижонская гірчиця - 4 Ст. Ложки
- Сир швейцарський - 8 скибочок
- Хліб для бутербродів - 8 скибочок
- Вершкове масло - 8 Ст. Ложок
Беремо шматок хліба, змащуємо його джемом і гірчицею.
Викладаємо на хліб розібране на волокно м'ясо індички.
Змішуємо подрібнені горіхи з журавлинним соусом.
Намазуємо на індичку соус.
Викладаємо наверх пару товстих скибочок швейцарського сиру.
Накриваємо начинку бутерброда другим скибочкою хліба. Змащуємо верхній скибочку хліба вершковим маслом.
Смажимо бутерброди в тостері або неглибокій сковороді до утворення хрусткої скоринки з обох сторін.
Швейцарський бутерброд з індичкою готовий!