Рецепт Швейцарський морквяний торт фото

Швейцарський морквяний торт
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Швейцарська кухня
Тісто , Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Для діабетиків
На святковий стіл , День народження , 8 березня
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Десерти з моркви можуть бути дійсно приголомшливими. На підтвердження своїх слів хочу запропонувати вам взяти на замітку цей дивно простий і апетитний рецепт найніжнішого тортика.

Опис приготування:

Поспішаю навчити вас, як приготувати швейцарський морквяний торт. Це дивовижний рецепт, в якому немає навіть борошна, замість неї використовуються панірувальні сухарі. У поєднанні з мигдалем десерт виходить просто приголомшливим. Обов'язково рекомендую спробувати і пригостити своїх гостей цим смачним тортиком.

  • Морква - 150 грам
  • Мигдаль - 150 грам
  • Сухарі паніровочні - 3/4 склянки
  • Обкладинка - 1 щіпка
  • Імбир - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яйце - 6 штук
  • Цукор - 1 Склянка
  • Лимон - 1 штука
  • Цукрова пудра - 1.5 склянки (для глазурі)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
швейцарський морквяний торт - фото крок 1
1. Моркву очистіть і натріть на дрібній тертці. Підготуйте решту інгредієнтів і включіть її, щоб вона розігрівалася до 190 градусів.
швейцарський морквяний торт - фото крок 2
2. Акуратно відокремте білки від жовтків. В останні додайте половину цукру і збийте. Морква з'єднайте з мигдалем, сухарями і спеціями, як слід перемішайте. Натріть цедру лимона і вичавіть сік з половинки.
швейцарський морквяний торт - фото крок 3
3. Жовтки перекладіть до моркви і збийте з другою половиною цукру білки в міцну піну.
швейцарський морквяний торт - фото крок 4
4. Жароміцних форму змажте маслом і присипте сухарями. Додайте білки в"тісто" , акуратно перемішайте. Викладіть у форму і відправте в духовку.
швейцарський морквяний торт - фото крок 5
5. Випікається швейцарський морквяний торт близько 35 хвилин. Готовність його перевіряйте зубочисткою. Поки тортик остигає, можна зробити глазур, з'єднавши цукрову пудру з парою ложок соку лимона.
швейцарський морквяний торт - фото крок 6
6. Готової глазур'ю полийте тортик, залиште його на годинку перед подачею. Прикрасити додатково його можна горішками, а також морквинами, зробленими з марципану або мастики.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти