«Кордон блю» з курки
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам, як готувати "кордон блю" з курки. Готується ця смачна котлета швидко і просто. А мій покроковий рецепт допоможе вам порадувати вашу родину смачною вечерею.
"кордон блю" можна подавати як самостійне блюдо або з гарніром. Дуже добре підходить рис і картопляне пюре. Не забудьте салат зі свіжих овочів. Порадуйте своїх близьких!
- Куряча грудка без кістки та шкіри - 4 штуки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Мелений чорний перець - 1/8 чайних ложки
- Швейцарський сир - 6 скибочок
- Шинка - 4 скибочки
1
Розігрійте духовку до 175 градусів. Змастіть деко олією.
2
Відбийте грудки до товщини 0, 5 см.
3
Поперчіть і посоліть грудки з обох сторін. Покладіть сир, шинку в середину грудки і загорніть рулетиком, закріпіть зубочистками. Викладіть на деко, рясно посипте панірувальними сухарями.
4
Запікайте 30-35 хвилин до готовності. Потім покладіть на кожну грудку по 1/2 скибочки залишився сиру, поверніть в духовку і розтопіть сир. "кордон блю" готовий.
5
Смачного!