Курячі рулетики «Кордон Блю»
(покроковий рецепт з фото)
Думаєте, що перепробували вже все м'ясні рулетики? Перед шматочком такого ви точно не встоїть, рецепт з високої французької кухні. Розповім, як приготувати курячі рулетики "кордон Блю" .
Хто сказав, що прості страви не можуть бути вишукані? Рулетики за цим рецептом ніколи не будуть сухими (навіть після охолодження), тому що всередині кожного лежить шматочок шинки, який зберігає соковитість страви. Думаєте, що рулетики - це просто і нудно? Так - просто, але дуже смачно і вишукано. Такі з радістю з'їдять всі гості.
- Куряча грудка - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Шинка - 100 грам
- Яйця - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 100 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. Вимийте курячу грудку, розділіть її на 3 частини. Накрийте кожну частину плівкою і відбийте молоточком (0, 5 см в товщину).
2. Натріть кожну частину з двох сторін сіллю і перцем.
3. Наріжте скибочками сир, викладіть його на грудку.
4. Наріжте шматочками шинку і викладіть її поверх сиру, стежте, щоб шинка і сир повністю покрили всю площу філе.
5. Акуратно згорніть рулетик, потім повторіть всі дії з залишилася куркою. Кожен рулет заколіть зубочисткою.
6. В одній мисці розбийте і розмішайте куряче яйце, занурте в нього рулетик з усіх боків. В іншу миску викладіть панірувальні сухарі, обваляйте курку після яйця в них. Викладіть все в форму для запікання.
7. Надішліть м'ясо в розігрітий до 180 градусів духовку на півгодини, потім видаліть з духовки і залиште на пару хвилин.
8. У сковороді розігрійте олію, викладіть рулетики і обсмажуйте до рум'яної скоринки.
9. Готові рулетики наріжте шматочками і подавайте з соусом або в якості доповнення до гарніру.