Рецепт Курячі рулетики «Кордон Блю» фото

Курячі рулетики «Кордон Блю»
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Птах, Сир, Курка, Шинка, Куряча грудка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Думаєте, що перепробували вже все м'ясні рулетики? Перед шматочком такого ви точно не встоїть, рецепт з високої французької кухні. Розповім, як приготувати курячі рулетики "кордон Блю" .

Хто сказав, що прості страви не можуть бути вишукані? Рулетики за цим рецептом ніколи не будуть сухими (навіть після охолодження), тому що всередині кожного лежить шматочок шинки, який зберігає соковитість страви. Думаєте, що рулетики - це просто і нудно? Так - просто, але дуже смачно і вишукано. Такі з радістю з'їдять всі гості.

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Сир - 100 грам
  • Шинка - 100 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
курячі рулетики
1. Вимийте курячу грудку, розділіть її на 3 частини. Накрийте кожну частину плівкою і відбийте молоточком (0, 5 см в товщину).
курячі рулетики
2. Натріть кожну частину з двох сторін сіллю і перцем.
курячі рулетики
3. Наріжте скибочками сир, викладіть його на грудку.
курячі рулетики
4. Наріжте шматочками шинку і викладіть її поверх сиру, стежте, щоб шинка і сир повністю покрили всю площу філе.
курячі рулетики
5. Акуратно згорніть рулетик, потім повторіть всі дії з залишилася куркою. Кожен рулет заколіть зубочисткою.
курячі рулетики
6. В одній мисці розбийте і розмішайте куряче яйце, занурте в нього рулетик з усіх боків. В іншу миску викладіть панірувальні сухарі, обваляйте курку після яйця в них. Викладіть все в форму для запікання.
курячі рулетики
7. Надішліть м'ясо в розігрітий до 180 градусів духовку на півгодини, потім видаліть з духовки і залиште на пару хвилин.
курячі рулетики
8. У сковороді розігрійте олію, викладіть рулетики і обсмажуйте до рум'яної скоринки.
курячі рулетики
9. Готові рулетики наріжте шматочками і подавайте з соусом або в якості доповнення до гарніру.

Схожі рецепти