Рецепт Рулетики «Кордон Блю» у вершковому соусі фото

Рулетики «Кордон Блю» у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Птах, Сир, Курка, Шинка, Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Ювілей
Гарячі страви, Страви з начинкою, Рулети

Кордон Блю - це швейцарське або французьке блюдо, що представляє собою телячий шніцель, начинений шинкою і сиром. Але зараз є й інші варіанти цього смачного рецепта. Дивіться один з них.

У свій рецепт я вирішила описати, як приготувати рулетики "кордон Блю" у вершковому соусі з курячого філе. Філе дуже добре поєднується з іншими продуктами зі складу, не гірше телятини. Дуже ніжне гаряче найкраще подавати з рисом або овочевим пюре. М'яка вершкова текстура так і тане в роті!

  • Шинка - 150 грам
  • Твердий сир - 150 грам
  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Зелень рубана - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
рулетики
Кожну грудку розрізати впоперек на 3 пластини. Відбийте молоточком кожну. Приправити сіллю і poperčite. Шинку наріжте скибочками. Завантажити файл після EE 2 скибочки.
рулетики
Сир також наріжте скибочками. Покладіть його на шинку.
рулетики
Поверніть інгредієнти в рулетики. Затиснутий ги zubochistkami.
рулетики
Смажте рулетики з двох сторін до золотистого кольору на розігрітій олії.
рулетики
Потім в сковороду влийте вершки і додайте подрібнений часник.
рулетики
Потім додайте зелень, перець і сіль за смаком.
рулетики
Готуйте рулетики ще хвилин 7-10 на середньому вогні. Смачного!

Схожі рецепти