Рулетики «Кордон Блю» у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Кордон Блю - це швейцарське або французьке блюдо, що представляє собою телячий шніцель, начинений шинкою і сиром. Але зараз є й інші варіанти цього смачного рецепта. Дивіться один з них.
У свій рецепт я вирішила описати, як приготувати рулетики "кордон Блю" у вершковому соусі з курячого філе. Філе дуже добре поєднується з іншими продуктами зі складу, не гірше телятини. Дуже ніжне гаряче найкраще подавати з рисом або овочевим пюре. М'яка вершкова текстура так і тане в роті!
- Шинка - 150 грам
- Твердий сир - 150 грам
- Куряча грудка - 2 штуки
- Вершки - 100 мілілітрів
- Зелень рубана - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Кожну грудку розрізати впоперек на 3 пластини. Відбийте молоточком кожну. Приправити сіллю і poperčite. Шинку наріжте скибочками. Завантажити файл після EE 2 скибочки.
Сир також наріжте скибочками. Покладіть його на шинку.
Поверніть інгредієнти в рулетики. Затиснутий ги zubochistkami.
Смажте рулетики з двох сторін до золотистого кольору на розігрітій олії.
Потім в сковороду влийте вершки і додайте подрібнений часник.
Потім додайте зелень, перець і сіль за смаком.
Готуйте рулетики ще хвилин 7-10 на середньому вогні. Смачного!