Кордон блю
(покроковий рецепт з фото)
Доброго дня! Кордон блю - це дуже смачна котлетка, яка прекрасно підійде до столу на вечерю. У цьому рецепті я розповім Вам, як приготувати Кордон блю легко і швидко. Вам сподобається!
Найкраще для страви підходять чеддер і моцарелла, але також підійде і будь-який інший сир на ваш розсуд. Шинку бажано нарізати тонший. Не полінуйтеся і гарненько скріпіть кишеньку зубочисткою, а також для запобігання витікання сиру. Не забудьте додати до страви соус на свій розсуд. Все готуватися швидко і просто, а результат вражає уяву. Смачного!
- Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
- Куряча грудка - 2 штуки (вага кожної грудки - 200-250 г)
- Швейцарський сир - 4 скибочки
- Шинка - 4-6 скибочок (приблизно по 75 г кожен)
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1
Прогрейте духовку до 180 градусів.
2
Розподіліть панірувальні сухарі на деку і збризніть маслом. Поставте в духовку на 3 хвилини, печіть до золотистої скоринки. Витягніть і покладіть в миску.
3
У кожній курячої грудях зроби кишеньку, зробивши надріз збоку.
4
Заплутаний 2 скибочки сиру навпіл і помістіть в кишеню. Виконайте те ж саме з шинкою. Запечатайте кишеньку зубочисткою.
5
Посоліть і поперчіть за смаком.
6
Змішайте яйце і борошно.
7
Занурте кожну котлету спочатку в суміш, а потім в панірувальні сухарі. Збризніть маслом.
8
Поставте в духовку на 25-30 хвилин. Випікайте до золотистої скоринки або повного пропікання.