Куряче м'ясо «Кордон блю»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ніжне і смачне куряче м'ясо, яке роблять з сиром і шинкою. Замість обсмажування його в маслі, пропоную запекти м'ясо в духовці. Розповім про варіант, як приготувати куряче м'ясо «Кордон блю».
Замість курячого м'яса можна використовувати свинину, телятину, але куряче м'ясо підходить сюди набагато більше (грудка або стегно без кістки). Для приготування можна використовувати копчений сир, але якщо вам його смак здається занадто яскравим, використовуйте будь-який інший сир. Страву можна подавати з соусом або з легким гарніром, наприклад, з запеченими овочами або простим овочевим салатом.
- Куряче стегно без кістки - 4 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Чебрець свіжий - 1 штука
- Пармська шинка - 4 скибочки
- Сир «Гауда» - 4 скибочки
- Борошно - 1/4 склянки
- Панірувальні сухарі - 1, 5 склянки
- Яйця - 2 штуки
1. Ображати шкіру і зайвий жир з курячих стегон. Відбийте м'ясо молотком трохи. Змішайте подрібнені листя чебрецю, сіль і перець, додайте суміш спецій на кожен шматочок.
2. Викладіть скибочку шинки, потім покладіть скибочку сиру.
3. Загорніть м'ясо рулетом і скріпіть його зубочисткою.
4. У тарілку насипте борошно, обваляйте рулет в борошні, сіль і poperčite.
5. У миску розбийте яйця і перемішайте їх, відправте рулет в яєчну суміш.
6. У тарілку покладіть панірувальні сухарі і після яйця перекладіть рулет в сухарі.
7. Застеліть деко фольгою і викладіть рулети.
8. Надішліть деко в розігрітий до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
9. Готове м'ясо перед нарізкою залиште на кілька хвилин, потім наріжте шматочками і подавайте.