Рецепт Куряче м'ясо «Кордон блю» фото

Куряче м'ясо «Кордон блю»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Птах, Сир, Курка, Курячі стегенця, Шинка
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Гарячі страви, Рулети

Дуже ніжне і смачне куряче м'ясо, яке роблять з сиром і шинкою. Замість обсмажування його в маслі, пропоную запекти м'ясо в духовці. Розповім про варіант, як приготувати куряче м'ясо «Кордон блю».

Замість курячого м'яса можна використовувати свинину, телятину, але куряче м'ясо підходить сюди набагато більше (грудка або стегно без кістки). Для приготування можна використовувати копчений сир, але якщо вам його смак здається занадто яскравим, використовуйте будь-який інший сир. Страву можна подавати з соусом або з легким гарніром, наприклад, з запеченими овочами або простим овочевим салатом.

  • Куряче стегно без кістки - 4 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Чебрець свіжий - 1 штука
  • Пармська шинка - 4 скибочки
  • Сир «Гауда» - 4 скибочки
  • Борошно - 1/4 склянки
  • Панірувальні сухарі - 1, 5 склянки
  • Яйця - 2 штуки
куряче м'ясо
1. Ображати шкіру і зайвий жир з курячих стегон. Відбийте м'ясо молотком трохи. Змішайте подрібнені листя чебрецю, сіль і перець, додайте суміш спецій на кожен шматочок.
куряче м'ясо
2. Викладіть скибочку шинки, потім покладіть скибочку сиру.
куряче м'ясо
3. Загорніть м'ясо рулетом і скріпіть його зубочисткою.
куряче м'ясо
4. У тарілку насипте борошно, обваляйте рулет в борошні, сіль і poperčite.
куряче м'ясо
5. У миску розбийте яйця і перемішайте їх, відправте рулет в яєчну суміш.
куряче м'ясо
6. У тарілку покладіть панірувальні сухарі і після яйця перекладіть рулет в сухарі.
куряче м'ясо
7. Застеліть деко фольгою і викладіть рулети.
куряче м'ясо
8. Надішліть деко в розігрітий до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
куряче м'ясо
9. Готове м'ясо перед нарізкою залиште на кілька хвилин, потім наріжте шматочками і подавайте.

Схожі рецепти