Рецепт Кордон блю з фаршу фото

Кордон блю з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Птах, Сир, Курка, Шинка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Котлети, Страви з начинкою

Поспішаю поділитися з вами дуже цікавим варіантом, як приготувати Кордон блю з фаршу з традиційною начинкою з шинки і сиру. Ситно, дуже апетитно і нереально смачно!

Ця варіація на тему Кордон блю з фаршу в домашніх умовах нічим не гірша за оригінал. Хрустка скоринка, ніжний фарш і плавлений сир всередині - це дійсно дуже смачно. Подавати до столу їх можна з соусом до смаку або улюбленим гарніром, а також з овочами або зеленню. Відмінні котлетки, які варто приготувати.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Шинка - 250 грам
  • Сир - 250 грам
  • Яйце - 1-2 штук
  • Хліб - 2 скибочки(+ вода або молоко для розмочування)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Сухарі паніровочні - 0.5 склянки
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
кордон блю з фаршу - фото крок 1
Насамперед замочіть у воді або молоці хліб. Філе вимийте, обсушити і пропустіть через м'ясорубку. Туди відправте яйця, сіль, перець, спеції за смаком і хліб.
кордон блю з фаршу - фото крок 2
Все ретельно перемішайте. Маса не повинна бути надто рідкою, інакше котлетки будуть погано лепіться.
кордон блю з фаршу - фото крок 3
Наберіть в руку трохи фаршу, розімніть в коржик і викладіть в центр по тонкому скибочці шинки і сиру.
кордон блю з фаршу - фото крок 4
Акуратно заліпіть фарш так, щоб начинка залишилася повністю всередині.
кордон блю з фаршу - фото крок 5
Сфорязикні котлетки обваляйте з усіх боків в панірувальних сухарях. На сковороді розігрійте олію.
кордон блю з фаршу - фото крок 6
Смажте на середньому вогні з двох сторін до рум'яної. Ось і весь секрет, як приготувати Кордон блю з фаршу.
Смачного!

Схожі рецепти