Кордон блю з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю поділитися з вами дуже цікавим варіантом, як приготувати Кордон блю з фаршу з традиційною начинкою з шинки і сиру. Ситно, дуже апетитно і нереально смачно!
Ця варіація на тему Кордон блю з фаршу в домашніх умовах нічим не гірша за оригінал. Хрустка скоринка, ніжний фарш і плавлений сир всередині - це дійсно дуже смачно. Подавати до столу їх можна з соусом до смаку або улюбленим гарніром, а також з овочами або зеленню. Відмінні котлетки, які варто приготувати.
- Куряче філе - 500 грам
- Шинка - 250 грам
- Сир - 250 грам
- Яйце - 1-2 штук
- Хліб - 2 скибочки(+ вода або молоко для розмочування)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Сухарі паніровочні - 0.5 склянки
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
Насамперед замочіть у воді або молоці хліб. Філе вимийте, обсушити і пропустіть через м'ясорубку. Туди відправте яйця, сіль, перець, спеції за смаком і хліб.
Все ретельно перемішайте. Маса не повинна бути надто рідкою, інакше котлетки будуть погано лепіться.
Наберіть в руку трохи фаршу, розімніть в коржик і викладіть в центр по тонкому скибочці шинки і сиру.
Акуратно заліпіть фарш так, щоб начинка залишилася повністю всередині.
Сфорязикні котлетки обваляйте з усіх боків в панірувальних сухарях. На сковороді розігрійте олію.
Смажте на середньому вогні з двох сторін до рум'яної. Ось і весь секрет, як приготувати Кордон блю з фаршу.
Смачного!
Смачного!