Рецепт Швейцарське печиво фото

Швейцарське печиво
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Швейцарська кухня
Тісто, Молочні продукти, Горіхи
Роздільне харчування
На швидку руку
Випічка, Печиво

Цей рецепт пісочного печива дуже популярний в Швейцарії. Багато разів його робила для своїх рідних, і весь час все дуже швидко з'їдається. Рецепт дуже простий, готується швидко. Спробуйте самі.

Як приготувати справжнє швейцарське печиво? Дуже швидко і просто. При приготуванні печива можна використовувати не тільки мигдаль, але і інші ваші улюблені горіхи і цукати. При викладанні печива на деко залишайте між печивом відстань, якщо у вас не влазять всі вироби відразу, краще зробіть другий деко, ніж втискувати все на один. Викладіть готове печиво на блюдо, за бажанням посипте зверху цукровою пудрою і подавайте до столу.

  • Вершкове масло - 150 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Борошно - 300 грам
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Мигдаль - 70 грам
  • Сода - 0.5 чайних ложки
  • Лимонна цедра - 2 Ст. Ложки
  • Молоко - 2 чайних ложки
швейцарське печиво - фото крок 1
1. Мигдаль як слід подрібніть в блендері.
швейцарське печиво - фото крок 2
2. У глибокій мисці змішайте цукор, розтоплене вершкове масло і ванільний цукор.
швейцарське печиво - фото крок 3
3. Дарее в миску додайте цедру лимона, добре все перемішайте.
швейцарське печиво - фото крок 4
4. Мелені горіхи висипте в масу, все ретельно перемішайте.
швейцарське печиво - фото крок 5
5. Борошно перемішайте з содою, просійте і додайте в миску до решти інгредієнтів.
швейцарське печиво - фото крок 6
6. Замістити пластичне тісто, воно не повинно прилипати до рук. Загорніть його в харчову плівку і приберіть на годину в холодильник.
швейцарське печиво - фото крок 7
7. Дістаньте тісто з холодильника, пам'ятаєте його руками протягом 5-ти хвилин, розкачайте. Формочками виріжте печиво. На деко викладіть папір для випічки, а на неї печиво. Зверху печиво змастіть сумішшю з молока і 2-х жовтків.
швейцарське печиво - фото крок 8
8. Випікайте печиво в духовці при 170-180 градусах протягом 8-10 хвилин. Дістаньте печиво, дайте йому трохи охолонути, викладіть на блюдо. Швейцарське печиво готове. Смачного!

Схожі рецепти