Швейцарське безе
(покроковий рецепт з фото)
Ну, не можу я собі відязикати в чому-небудь солодкому до чаю. Тим більше, коли в будинку є діти. І ми з ними любителі чогось новенького. Іноді рецепти дивують, хоча готуються зі звичайних продуктів.
Цей десерт роблять лише з двох складових: цукру і білка. Але результат дуже вас порадує, адже вся фішка тут в правильному виконанні кроків. Тому уважно ознайомтеся з тим, як приготувати швейцарське безе. Погляньте на знайомий десерт з нового боку. Він також підійде для прикраси торта.
- Цукор - 220 грам
- Яєчний білок - 4 штуки
- Ванілін - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
У глибокій мисці змішайте всі інгредієнти. Поставте суміш на водяну баню. Збиваючи міксером на низькій швидкості, тримайте масу 6-8 хвилин.
Повинна вийти густа маса.
Потім перекладіть її в пекарський мішок або звичайний целофановий пакет з діркою.
Видавіть майбутнє безе на деко з фольгою.
Запікайте безе при 100-110 градусах 1-2 годину. Остудіть десерт і пробуйте. Приємного чаювання!