Рецепт Швейцарське безе фото

Швейцарське безе
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Швейцарська кухня
Яйця , Яєчний білок
Роздільне харчування
На полуденок , На святковий стіл
Солодке , Десерти , Безе
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ну, не можу я собі відязикати в чому-небудь солодкому до чаю. Тим більше, коли в будинку є діти. І ми з ними любителі чогось новенького. Іноді рецепти дивують, хоча готуються зі звичайних продуктів.

Опис приготування:

Цей десерт роблять лише з двох складових: цукру і білка. Але результат дуже вас порадує, адже вся фішка тут в правильному виконанні кроків. Тому уважно ознайомтеся з тим, як приготувати швейцарське безе. Погляньте на знайомий десерт з нового боку. Він також підійде для прикраси торта.

  • Цукор - 220 грам
  • Яєчний білок - 4 штуки
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
швейцарське безе - фото крок 1
У глибокій мисці змішайте всі інгредієнти. Поставте суміш на водяну баню. Збиваючи міксером на низькій швидкості, тримайте масу 6-8 хвилин.
швейцарське безе - фото крок 2
Повинна вийти густа маса.
швейцарське безе - фото крок 3
Потім перекладіть її в пекарський мішок або звичайний целофановий пакет з діркою.
швейцарське безе - фото крок 4
Видавіть майбутнє безе на деко з фольгою.
швейцарське безе - фото крок 5
Запікайте безе при 100-110 градусах 1-2 годину. Остудіть десерт і пробуйте. Приємного чаювання!

Схожі рецепти