Рецепт Круасани з куркою фото

Круасани з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Швейцарська кухня
Тісто , М'ясо , Птах , Курка , Листкове тісто
На сніданок
Випічка , Круасани
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Давайте приготуємо трохи нестандартні і несподівані круасани з куркою. Благо рецепт досить простий. Але круасани виходять просто божественні, я вам гарантую!

Опис приготування:

Зазвичай круасани асоціюються у всіх з солодкою випічкою, чи не так? Давайте розбивати стереотипи! В дійсності, несолодкі круасани в Європі не менш популярні. Одна з варіацій - це круасани з куркою. По-моєму, дуже вдалі і смачні круасани виходять. Спробуйте!

Рецепт круасанів з куркою - такий:

1. Разморозьте готове листкове тісто, розкачайте його.

2. У маленькій каструльці розігрійте молоко (але немає аргументів кипіння), додайте в нього мук. Варіть, не припиняючи збивати віночком, поки соус не набуде однорідну консистенцію. Додати сіль, поперчіть.

3. Тепер раскатанное листкове тісто розрізати на невеликі трикутнички. На кожен трикутничок викладіть трохи тонко нарізаного готового (вареного або смаженого) курячого філе.

4. Поверх курячого філе налийте трохи соусу.

5. Посипте тертим сиром.

6. Акуратно загорніть круасан (трубочкою). Це дуже просто, потрібно всього лише почати з одного гострого кута трикутника і загортати.

7. Ставимо в духовку, розігріту до 175 градусів, і запікаємо 15 хвилин. От і все, круасан з куркою готовий.

Смачного!

  • Листкове тісто - 400 грам
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Молоко - 4 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Куряче філе готове - 200 грам
  • Сир - За смаком
Зазвичай круасани асоціюються у всіх з солодкою випічкою, чи не так? Давайте розбивати стереотипи! В дійсності, несолодкі круасани в Європі не менш популярні. Одна з варіацій - це круасани з куркою. По-моєму, дуже вдалі і смачні круасани виходять. Спробуйте!

Рецепт круасанів з куркою - такий:

1. Разморозьте готове листкове тісто, розкачайте його.

2. У маленькій каструльці розігрійте молоко (але немає аргументів кипіння), додайте в нього мук. Варіть, не припиняючи збивати віночком, поки соус не набуде однорідну консистенцію. Додати сіль, поперчіть.

3. Тепер раскатанное листкове тісто розрізати на невеликі трикутнички. На кожен трикутничок викладіть трохи тонко нарізаного готового (вареного або смаженого) курячого філе.

4. Поверх курячого філе налийте трохи соусу.

5. Посипте тертим сиром.

6. Акуратно загорніть круасан (трубочкою). Це дуже просто, потрібно всього лише почати з одного гострого кута трикутника і загортати.

7. Ставимо в духовку, розігріту до 175 градусів, і запікаємо 15 хвилин. От і все, круасан з куркою готовий.

Смачного!

Схожі рецепти