Рецепт Круасани з полуницею фото

Круасани з полуницею
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто, Ягоди, Полуниця
Пісні страви, Веганські страви
На сніданок
Випічка, Галети

Відсвяткувати поява ароматних і свіжих ягід в продажу можна за допомогою випічки. Пропоную відмінний спосіб, як приготувати галети з полуницею. Це красива, проста і дуже смачна випічка.

Основа для галет (тісто) можна зробити самостійно, це не займе багато часу. Таке ж тісто стане в нагоді для випічки пирогів, тому його залишки можете сміливо зберігати в холодильнику. Галету подавайте теплою або вже остигнула, прикрасьте її цукровою пудрою і їжте з кулькою вершкового сиру.

  • Борошно - 170 грам
  • Вершкове масло - 90 грам
  • Rikotta - 1 Ст. Ложка
  • Холодна вода - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Апельсин - 1 штука
  • Полуниця - 0, 5 кілограма
  • Яйця - 1 штука
  • Fistashki - 1 Ст. Ложка
  • Цукрова пудра - За смаком
круасани з полуницею - фото крок 1
1. Просійте борошно і змішайте її з 1 ложкою цукру і апельсиновою цедрою. Перемішайте борошняну суміш в комбайні з холодним вершковим маслом і рікоттою.
круасани з полуницею - фото крок 2
2. Додайте до крихті холодну воду, замісіть тісто, сформуйте його в кулю і відправте в холодильник на півгодини.
круасани з полуницею - фото крок 3
3. Вимийте полуницю, обірвемо зелені хвостики і наріжте її пластинками.
круасани з полуницею - фото крок 4
4. Дістаньте тісто з холодильника, розкачайте його тонко, викладіть по центру полуницю, залишаючи по краях 3 см.
круасани з полуницею - фото крок 5
5. Загорніть краї на полуницю, змастіть краю збитим яйцем і посипте цукром, додайте до полуниці рубані фісташки.
круасани з полуницею - фото крок 6
6. Випікайте галету близько 20-30 хвилин при 200 градусах. Подавайте її теплою чи холодною, прикрасьте цукровою пудрою.

Схожі рецепти