Суп з баранини і гороху
(покроковий рецепт з фото)
Чудове поєднання баранини і гороху в цьому супі, особисто мені, ну дуже подобається. Приготувавши його один раз, тепер це суп став своєрідною паличкою-виручалочкою для мене. Спробуйте і ви!
До ваших послуг рецепт приготування супу з баранини і гороху. Приготувати цей суп дуже просто, навіть тим, хто далекий від кулінарії. Спершу поставте варитися баранину, коли вона звариться - витягаємо її з каструлі, в тій же воді варимо горох. Потім додаємо в суп засмажку, баранину, картопля і бекон. Не забуваємо про спеції, які додадуть супчику неймовірний аромат. В даному випадку я додав хмелі-сунелі і зіру, звичайно ж можна додати ще щось, на свій розсуд. Удачі в приготуванні!
- Картопля - 3-4 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Баранина - 600 грам
- Бекон - 10 скибочок
- Горох - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
- Зіра - 1 За смаком
- Хміль-сунелі - 1 За смаком
- Перчик гострий - 1 штука
- Зелень - 1 За смаком (кріп або петрушка)
Морква, цибуля і помідор дрібно нарізаємо. Потім розігріваємо на сковороді рослинне масло і обсмажуємо овочі до золотистої скоринки.
Відваріть в підсоленій воді баранину, потім баранину витягаємо з бульйону і в цій же воді варимо промитий горох.
Баранину наріжте дрібно. Обсмажте на сковороді до золотистого кольору.
Якщо бульйон починає розварюватися, саме час додати баранину і нарізану кубиками картоплю. Ще через 5 хвилин кладемо в суп засмажку.
Потім додаємо скибочки бекону.
Зі спецій я додав хмелі-сунелі і зіру. Також не зайвим буде гострий перчик. Продовжуємо варити суп до готовності, приблизно 10 хвилин.
Знімаємо суп з плити і присипаємо дрібно нарізаною зеленню. Даємо настоятися 10 хвилин і подаємо до столу.
Смачного!