Рецепт Фалафель з гороху фото

Фалафель з гороху
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Овочі, Бобові, Горох
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю

Класичний фалафель готують з турецького гороху - нуту. А що вийде, якщо замінити його на звичайний? Фалафель з гороху не поступається своєю традиційною версією.

Докладніше, як приготувати фалафель з гороху, я розповім нижче. Не додавайте в фарш борошно, це псує смак готового блюда. Замість петрушки можна взяти кінзу, якщо любите. Виходять смачні маленькі котлетки з рум'яною скоринкою. Так що, беріть рецепт на замітку!

  • Горох - 120 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
  • Чорний перець мелений - 1/4 чайних ложки
  • Koriandr - 1/3 чайних ложки
  • Петрушка - 1/3 пучка
  • Рослинна олія - 1/2 склянки (для смаження)
фалафель з гороху - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
фалафель з гороху - фото крок 2
Горох замочити на ніч у воді. Потім промийте та висушіть за допомогою кухонного рушники.
фалафель з гороху - фото крок 3
Зелень порубати ножем, цибуля і часник наріжте кубиками. Подрібніть горох разом з цибулею і часником в м'ясорубці. Додайте сіль, перець і спеції.
фалафель з гороху - фото крок 4
Скачайте з отриманого фаршу котлетки розміром з волоський горіх.
фалафель з гороху - фото крок 5
Обсмажте фалафель у великій кількості масла до золотистої скоринки.
фалафель з гороху - фото крок 6
Фалафель з гороху готовий, смачного!

Схожі рецепти