Суп з молодого гороху
(покроковий рецепт з фото)
Дуже яскравий, легкий і неймовірно смачний суп з молодого гороху в домашніх умовах - класний варіант корисного обіду для всієї родини. Рекомендую обов'язково спробувати.
1. Насамперед поставте на вогонь сотейник або каструлю і розігрійте трохи рослинного масла.
2. Очистіть цибулину і наріжте дрібними кубиками.
3. У розігріте масло викладіть цибулю і обсмажте до золотистого кольору.
4. Тим часом очистіть картопля. Якщо ви хочете зробити зовсім легкий суп з молодого гороху в домашніх умовах, то картоплю можна не використовувати. Наріжте дрібними кубиками.
5. Викладіть картоплю до цибулі і влийте воду (можна використовувати овочевий або м'ясний бульйон при бажанні).
6. Всипте дрібку солі і трохи перцю. Варіть на середньому вогні хвилин 10.
7. Додайте горох і продовжуйте варити до готовності овочів.
8. Класичний рецепт супу з молодого гороху в даному випадку трохи змінений, щоб вийшов суп-пюре. Отже, готові овочі перекладіть в чашу блендера і подрібніть. Потроху додавайте бульйон, щоб довести до необхідної консистенції.
9. При подачі пропоную доповнити суп вершками і дрібкою чебрецю.
Ось така краса вийде в результаті.
- Горох - 400 грам
- Цибулина - 1 штука
- Картопля - 1-2 штук
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Чебрець - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Вершки - 70 мілілітрів
2. Очистіть цибулину і наріжте дрібними кубиками.
3. У розігріте масло викладіть цибулю і обсмажте до золотистого кольору.
4. Тим часом очистіть картопля. Якщо ви хочете зробити зовсім легкий суп з молодого гороху в домашніх умовах, то картоплю можна не використовувати. Наріжте дрібними кубиками.
5. Викладіть картоплю до цибулі і влийте воду (можна використовувати овочевий або м'ясний бульйон при бажанні).
6. Всипте дрібку солі і трохи перцю. Варіть на середньому вогні хвилин 10.
7. Додайте горох і продовжуйте варити до готовності овочів.
8. Класичний рецепт супу з молодого гороху в даному випадку трохи змінений, щоб вийшов суп-пюре. Отже, готові овочі перекладіть в чашу блендера і подрібніть. Потроху додавайте бульйон, щоб довести до необхідної консистенції.
9. При подачі пропоную доповнити суп вершками і дрібкою чебрецю.
Ось така краса вийде в результаті.