Рецепт Суп з молодого гороху фото

Суп з молодого гороху
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Горох
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Дуже яскравий, легкий і неймовірно смачний суп з молодого гороху в домашніх умовах - класний варіант корисного обіду для всієї родини. Рекомендую обов'язково спробувати.

Опис приготування:

1. Насамперед поставте на вогонь сотейник або каструлю і розігрійте трохи рослинного масла.

2. Очистіть цибулину і наріжте дрібними кубиками.

3. У розігріте масло викладіть цибулю і обсмажте до золотистого кольору.

4. Тим часом очистіть картопля. Якщо ви хочете зробити зовсім легкий суп з молодого гороху в домашніх умовах, то картоплю можна не використовувати. Наріжте дрібними кубиками.

5. Викладіть картоплю до цибулі і влийте воду (можна використовувати овочевий або м'ясний бульйон при бажанні).

6. Всипте дрібку солі і трохи перцю. Варіть на середньому вогні хвилин 10.

7. Додайте горох і продовжуйте варити до готовності овочів.

8. Класичний рецепт супу з молодого гороху в даному випадку трохи змінений, щоб вийшов суп-пюре. Отже, готові овочі перекладіть в чашу блендера і подрібніть. Потроху додавайте бульйон, щоб довести до необхідної консистенції.

9. При подачі пропоную доповнити суп вершками і дрібкою чебрецю.

Ось така краса вийде в результаті.

  • Горох - 400 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Картопля - 1-2 штук
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
  • Чебрець - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Вершки - 70 мілілітрів
1. Насамперед поставте на вогонь сотейник або каструлю і розігрійте трохи рослинного масла.

2. Очистіть цибулину і наріжте дрібними кубиками.

3. У розігріте масло викладіть цибулю і обсмажте до золотистого кольору.

4. Тим часом очистіть картопля. Якщо ви хочете зробити зовсім легкий суп з молодого гороху в домашніх умовах, то картоплю можна не використовувати. Наріжте дрібними кубиками.

5. Викладіть картоплю до цибулі і влийте воду (можна використовувати овочевий або м'ясний бульйон при бажанні).

6. Всипте дрібку солі і трохи перцю. Варіть на середньому вогні хвилин 10.

7. Додайте горох і продовжуйте варити до готовності овочів.

8. Класичний рецепт супу з молодого гороху в даному випадку трохи змінений, щоб вийшов суп-пюре. Отже, готові овочі перекладіть в чашу блендера і подрібніть. Потроху додавайте бульйон, щоб довести до необхідної консистенції.

9. При подачі пропоную доповнити суп вершками і дрібкою чебрецю.

Ось така краса вийде в результаті.

Схожі рецепти