Суп зі шпинату і баранячого гороху
(покроковий рецепт з фото)
З нуту, баранячого гороху, завжди виходять смачні і ситні блюда. Пропоную вам смачний варіант, як приготувати суп зі шпинату і баранячого гороху. У суп також додаються гриби і тертий пармезан.
При наявності консервованого нуту такий суп можна приготувати досить швидко, приблизно за 40 хвилин. Якщо використовуєте сирої горох, його слід замочити на 8 годині у великій кількості холодної води. Потім в новій воді відварити протягом 40-50 хвилин до м'якості.
- Мал - 0, 5 склянки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Гриби - 200 грам
- Бульйон курячий або овочевий - 1, 2 L
- Сушеного розмарину - 1/2 чайних ложки
- Гайка konsevirovannyj - 300 грам
- Шпинат - 150 грам
- Сіль і мелений перець - - За смаком
- Пармезан - 50 грам
Підготуйте необхідні продукти. Рис промийте в декількох водах до прозорої. Шпинат промийте під проточною водою. Цибулю і часник очистіть. Гриби подрібніть.
Бульйон доведіть до кипіння. Додайте рис, варите, не піднімаючи кришку, протягом 20 хвилин.
Тим часом на сковороді нагрійте масло на середньому вогні. Цибулю і часник, пассеруйте до м'якості, приблизно 5 хвилин. Додати сушений розмарин і гриби, готуйте, помішуючи, близько 5 хвилин.
Надішліть піджарку в бульйон, додайте консервований нут, доведіть до кипіння, варіть ще 5 хвилин.
Додайте шпинат і варіть без кришки приблизно 1 хвилину. Приправити сіллю і перцем.
При подачі додайте тертий пармезан. Смачного!