Рецепт Суп зі шпинату і баранячого гороху фото

Суп зі шпинату і баранячого гороху
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Крупи , Мал , Шпинат
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

З нуту, баранячого гороху, завжди виходять смачні і ситні блюда. Пропоную вам смачний варіант, як приготувати суп зі шпинату і баранячого гороху. У суп також додаються гриби і тертий пармезан.

Опис приготування:

При наявності консервованого нуту такий суп можна приготувати досить швидко, приблизно за 40 хвилин. Якщо використовуєте сирої горох, його слід замочити на 8 годині у великій кількості холодної води. Потім в новій воді відварити протягом 40-50 хвилин до м'якості.

  • Мал - 0, 5 склянки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Гриби - 200 грам
  • Бульйон курячий або овочевий - 1, 2 L
  • Сушеного розмарину - 1/2 чайних ложки
  • Гайка konsevirovannyj - 300 грам
  • Шпинат - 150 грам
  • Сіль і мелений перець - - За смаком
  • Пармезан - 50 грам
суп зі шпинату і баранячого гороху - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Рис промийте в декількох водах до прозорої. Шпинат промийте під проточною водою. Цибулю і часник очистіть. Гриби подрібніть.
суп зі шпинату і баранячого гороху - фото крок 2
Бульйон доведіть до кипіння. Додайте рис, варите, не піднімаючи кришку, протягом 20 хвилин.
суп зі шпинату і баранячого гороху - фото крок 3
Тим часом на сковороді нагрійте масло на середньому вогні. Цибулю і часник, пассеруйте до м'якості, приблизно 5 хвилин. Додати сушений розмарин і гриби, готуйте, помішуючи, близько 5 хвилин.
суп зі шпинату і баранячого гороху - фото крок 4
Надішліть піджарку в бульйон, додайте консервований нут, доведіть до кипіння, варіть ще 5 хвилин.
суп зі шпинату і баранячого гороху - фото крок 5
Додайте шпинат і варіть без кришки приблизно 1 хвилину. Приправити сіллю і перцем.
суп зі шпинату і баранячого гороху - фото крок 6
При подачі додайте тертий пармезан. Смачного!

Схожі рецепти